Pasaulē
2023. gada 29. jūnijs, 15:53

Atrasto mirstīgo atlieku ekspertīze apstiprina — pazīstamais aktieris tiešām ir miris

Jauns.lv

Pagājušo sestdien pārgājienā devušos cilvēku ASV Kalifornijas štata Boldija kalna rajonā atrastās cilvēka mirstīgās atliekas ir tiešām tas, kas atlicis no šajā apgabalā 13. janvārī pazudušā britu aktiera Džuliana Sendsa, paziņojusi policija.

Mirstīgo atlieku oficiāla identifikācija pielikusi punktu vairāk nekā pusgadu ilgušai neziņai  un daudzu mēnešu ilgajiem meklēšanas pasākumiem. Aktiera nāves cēlonis vēl tiek noskaidrots.

65 gadus vecais aktieris tika izsludināts meklēšanā, kad Kalifornijas dienvidos valdīja slikti laikapstākļi. Viņš bija devies pārgājienā Sangabrielas kalnos. Aktiera ilgstošā meklēšanā bija iesaistīti arī droni un helikopters. Tomēr jau janvāra beigās viņa Anglijā dzīvojošais brālis Niks atzina, ka jau teicis atvadas savam brālim. "Esmu samierinājies ar faktu, ka viņš ir aizgājis un šādā veidā es tieku tam pāri," viņš izteicās.

Sendsa pazušana pārsteidza viņa draugus un ģimeni, jo viņš bija ļoti pieredzējis pārgājienu cilvēks. Sendsa draugs un pārgājienu partneris Kevins Raiens izteicās, ka došanās pārgājienos bija aktiera visīstākā kaislība un viņš bija "vispieredzējušākais pārgājienu speciālists, kādu vien zinu".

Sendss ir pazīstams ar lomām vairākās populārās filmās un televīzijas seriālos, tostarp "A Room With A View", "24" un "Smallville".

Aktieris dzīvoja Losandželosā kopš 2020. gada un pēdējo reizi filmējies 2021. gada drāmā "Benediction".