Kalifornijas pilsētiņa apraud vīrieti, kurš palīdzēja pīļu ģimenei šķērsot ielu
Keisijs Rivara glābj pīles mirkli pirms traģēdijas
Pasaulē
2023. gada 23. maijs, 17:25

Kalifornijas pilsētiņa apraud vīrieti, kurš palīdzēja pīļu ģimenei šķērsot ielu

Jauns.lv

ASV Kalifornijas štata pilsētiņas Roklinas iedzīvotājus satriekusi traģēdija, kad pusaudzes vadīta automašīna nāvējoši notrieca vīrieti, kurš tobrīd palīdzēja ielu šķērsot pīļu ģimenei. Aculiecinieki stāstīja, ka mirkli pirms nelaimes viņš bija nodrošinājis pīļu mammas un mazo bērneļu nokļūšanu drošībā.

Kāda lieciniece stāstīja, ka viņas bērni redzēja nelaimes brīdi. “Viņi teica: “Ak, cik tas ir mīļi. Cik jauki viņš rīkojas.” Un tad pēkšņi viņu notrieca automašīna.”

Traģēdija notika vīrieša bērnu acu priekšā.

Negadījuma vietā ļaudis salikuši ne tikai ziedus, bet arī gumijas pīlītes.

Radinieku izveidotajā ziedojumu vākšanas lapā teikts, ka 41 gadu vecais Keisijs Rivara veda bērnus mājās no peldēšanas nodarbībām, kad krustojumā ar dzīvu satiksmi pamanīja pīļu mammu un pīlēnus, kuri mēģināja pāriet ielu. “Keisijs bija visjaukākais vīrs un tēvs,” teikts paziņojumā. “Pat viņa pēdējā darbība šajā pasaulē parādīja viņa līdzjūtību.”

Roklinas policija paziņoja, ka nekādi aresti nav veikti. Incidents tiek izmeklēts, taču maz ticams, ka 17 gadus vecajai jaunietei izvirzīs kriminālapsūdzības, pilsētas policijas kapteinis Skots Horillo paziņoja “NBC News”.