foto: AP/Scanpix
Vairākas Eiropas valstis pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas
Eiropas Savienība (ES) trešdien ieteica dalībvalstīm pieprasīt Covid-19 testus ceļotājiem, kas ierodas no Ķīnas
Pasaulē
2023. gada 5. janvāris, 15:31

Vairākas Eiropas valstis pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas

Jauns.lv/LETA

Vācija pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem, kas ierodas no Ķīnas, ceturtdien paziņojis Vācijas veselības ministrs Karls Lauterbahs.

Ministrs paziņoja, ka Vācija pavisam drīz mainīs noteikumus ieceļotājiem un iebraucējiem no Ķīnas būs obligāti jāveic Covid-19 testi.

Veikalos Pekinā jūtama panika un bailes no Covid-19 lokdauna

Pekinas iedzīvotāji Ķīnā, baidoties no iespējamā Šanhajas scenārija, metušies izpirkt veikalus, veidojot pārtikas rezerves. Kā zināms, Šanhajā Covid-19 uzliesmojuma dēļ ...

gallery icon

Ķīna pēc ilgstošās stingrās politikas Covid-19 apkarošanai pagājušajā mēnesī pēkšņi atcēla vairumu ierobežojumu, no kā smagi cietusi Ķīnas ekonomika. Ierobežojumi tika atcelti bez lielas iepriekšējas sagatavošanās vai brīdinājumiem, kā rezultātā strauji pieaudzis saslimušos skaits un slimnīcas un krematorijas ir pārpildītas.

Eiropas Savienība (ES) trešdien ieteica dalībvalstīm pieprasīt Covid-19 testus ceļotājiem, kas ierodas no Ķīnas, tomēr blokam neizdevās vienoties par šādu testu obligātu noteikšanu.

Tā izskatās vēlme izskaust Covid-19 pilnībā. Šanhaja 2022. gada pavasarī

Visu laiku lielākā Covid-19 uzliesmojuma dēļ 2022. gada pavasarī Ķīnas pilsētā Šanhajā ir noteikta stingra karantīna. Iedzīvotājiem ir jāuzturas tikai ...

gallery icon

Vairākas Eiropas valstis, kā arī ASV, Kanāda, Austrālija, Japāna un Dienvidkoreja ir nolēmušas pieprasīt Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas. Šodien par testu pieprasīšanu paziņoja arī Beļģija un Zviedrija.

Ķīnā steidz pabeigt milzīgu Covid-19 karantīnas nometni

Ķīnā steidz pabeigt milzu karantīnas nometni, jo šomēnes izcēlies jauns Covid-19 uzliesmojums un miljoniem cilvēku atrodas stingrā "lokdaunā", vēsta "CNN".

gallery icon

Ķīnā ar klusuma brīdi pieminēti koronavīrusa upuri

Ķīnā sestdienas rītā ar trīs minūšu klusuma brīdi tika pieminēti cilvēki, kas miruši jaunā koronavīrusa pandēmijā.

gallery icon