foto: AFP/Scanpix
Lukašenko sestdien dosies uz Krieviju
Baltkrievijas autoritārais līderis Aleksandrs Lukašenko
Pasaulē
2022. gada 23. decembris, 19:57

Lukašenko sestdien dosies uz Krieviju

Jauns.lv/LETA

Baltkrievijas autoritārais līderis Aleksandrs Lukašenko sestdien dosies uz Krieviju, vēsta Baltkrievijas oficiālā ziņu aģentūra BelTA.

Pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina ielūguma Lukašenko Piemaskavā apmeklēs Kosmonautu sagatavošanas zinātniski pētniecisko centru.

Putina un Lukašenko tikšanās Sočos. Ar viņiem kopā arī Baltkrievijas vadoņa dēls

Vladimirs Putins un Aleksandrs Lukašenko Sočos aizvadīja tikšanos divatā. Abi vienojušies par kredīta piešķiršanu Baltkrievijai, kā arī pārrunāja krievietes Sofijas ...

gallery icon

Patlaban tur notiek Baltkrievijas kandidātu atlase lidojumam kosmosā, norāda aģentūra. Autoritārais līderis iepazīsies ar centra darbu, kosmonautu atlases un sagatavošanas sistēmu.

"Aleksandrs Lukašenko arī piedalīsies Neatkarīgo Valstu Sadraudzības dalībvalstu līderu neformālajā sanāksmē, kas 26. un 27.decembrī notiks Sanktpēterburgā. Valstu līderi apkopos aizejošā 2022.gada rezultātus, spriedīs pār tālākās mijiedarbības plāniem Sadraudzības valstīm aktuālākajās sfērās," norāda BelTA.

Lukašenko tikšanās ar Putinu

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko pirmdien sarunās ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu apstiprinājis, ka plāno veikt izmaiņas konstitūcijā, pavēstīja Kremlis.

gallery icon

Putins un Lukašenko 19.decembrī tikās Minskā.

ASV Kara studiju institūta analītiķi ziņojumā par šo tikšanos norāda, ka Putinam atkal nav izdevies pārliecināt Lukašenko iesaistīties karā pret Ukrainu.

Aleksandrs Lukašenko un viņa jaunākais dēls Nikolajs

gallery icon

Putins ar Lukašenko Sočos kāpj uz slēpēm

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirms gaidāmā Sīrijas samita izvēdināja galvu un nodevās slēpošanai Soču kalnu kūrortā. Viņam kompāniju sastādīja Baltkrievijas ...

gallery icon

Putins un Lukašenko uz Soču olimpiskās arēnas ledus

Soču olimpiskajā arēnā "Shaiba" pagājušajā piektdienā aizvadīts hokeja treniņmačs, kurā ātrums nebūt neaizrāva. Draudzības mačā "Tigri" hokejisti sagrāva "Medvedi" vienību ...

gallery icon