foto: Riccardo De Luca/AGF/Shutterstock/ Vida Press
Nesaskaņas ar Putinu? Ukrainas Nacionālās drošības padomes sekretārs paskaidro Šoigu pazušanu
Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu.
Pasaulē
2022. gada 24. marts, 10:33

Nesaskaņas ar Putinu? Ukrainas Nacionālās drošības padomes sekretārs paskaidro Šoigu pazušanu

Jauns.lv

Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padomes sekretārs Aleksejs Daņilovs pastāstīja par nesaskaņām Krievijas prezidenta Vladimira Putina lokā. To viņš paziņoja nacionālā telemaratona ēterā.

Pēc Alekseja Daņilova domām, Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu un citu politiķu pazušana varētu liecināt, ka viņi "noskaidro attiecības". Šobrīd Krievijas Federālais drošības dienests atbildību pārliek uz militārpersonām, bet tās – uz citām struktūrām.

"Tur nav tikai Šoigu. Tur daudzi ģenerāļi vairs neiet sakaros, daudzus ģenerāļus nomainīja. Viņi domā, ka ar jauniem spēkiem varēs kaut ko mainīt," sacīja Daņilovs, piebilstot, ka tas nepalīdzēs.

Krievijas žurnālisti 23. martā vērsa uzmanību uz Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu pazušanu no informācijas telpas.

Tobrīd viņš atklātībā nebija rādījies jau 11 dienas. Izskanēja apgalvojumi, ka Šoigu it kā esot sirds slimība.

Zelenska biroja vadītāja padomnieks Mihails Podoļaks šo Šoigu pazušanu nodēvējis par "interesantu", taču novēroja, ka no informatīvās telpas pazudušas vēl vairākas galvenās Krievijas politiskās figūras, raksta "unian.net".