Pasaulē
2022. gada 23. janvāris, 11:19

Šokējošs video: Krievijā letāli beigusies kristīšanās ledus aukstā ūdenī

Jauns.lv

Katru gadu 19. janvārī pareizticīgie atzīmē Kunga Kristīšanas svētkus. Šajā dienā pareizticīgie tradicionāli mērcējas ūdenī. Kādai 40 gadus vecais Krievijas iedzīvotājai šī tradicionālā pelde beigusies letāli.

Zemūdens straume vienā acumirklī parāva viņu zem ledus. Celtniecības kompānijas juriste noslīka savu bērnu un vīra acu priekšā. Traģiskais negadījums noticis Krievijā, Gatčinas rajonā.

Sievietes līķis pagaidām vēl nav atrasts. Nelaimes gadījums notika 19. janvārī, vēsta portāls "iz.ru". Aculiecinieku filmētā video kadros redzams, ka sieviete ielec upes ledū izurbtā caurumā un pazūd zem ūdens.

Uzreiz pēc tam ūdenī ielec sievietes radinieki, bet viņas meklējumi beidzās bez rezultātiem. Krastā tikmēr atradās arī sievietes bērni, kuri vēroja notiekošo.

"Cik zināms, sieviete gāja peldēties vietā, kur nav glābēju, nav pareizs apgaismojums – upē vienkārši bija izurbts caurums. Tiek izskatīti divi varianti – vai nu tā bija noslīkšana asinsvadu spazmu dēļ vai arī viņu aiznesa straume," stāsta glābēju pārstāvis.

Zem ūdens meklēt sievieti devās arī nirēji, taču nesekmīgi.