Pasaulē
2021. gada 6. decembris, 10:40

Negadījums ASV: jauniete pie stūres izmisīgi māj un sauc pēc palīdzības, esot iespiesta zem kravas automašīnas

Jauns.lv

Par to, ka atrodoties kravas automašīnas "aklajā zonā" tās vadītājs var neredzēt kādu satiksmes dalībnieku, ASV pārliecinājās un pieredzi visam mūžam guva 19 gadus vecā Leiliša Gārdnere, kuras "Honda Accord" sedans iestrēga zem kravas automašīnas uz šosejas Čikāgā.

Ilinoisas štata policija paziņojusi, ka incidents noticis 30. novembrī ap pulksten 11.40. 19 gadus vecās Gārdneres vadītais transportlīdzeklis iesprūdis zem kravas automašīnas, kad viņa neveiksmīgi pārkārtojusies citā braukšanas joslā.

Kravas automašīnas vadītājs nav pamanījis notiekošo un turpinājis savu ceļu. Kā vēlāk atklājies, Gārdnere atradusies "aklajā zonā".

Jāteic, ka kravas automašīnām, atšķirībā no citiem transportlīdzekļu dalībniekiem, "aklās zonas" ir vairākas un kravas autovadītājs var nepamanīt citu satiksmes dalībnieku.

Par laimi, incidentā neviens nav cietis. 52 gadus vecais kravas automašīnas vadītājs Mohameds Jusifs apstājies vien pēc tam, kad kāds cits autovadītājs viņam devis zīmi. Neparastais mirklis, autovadītājai mājot un saucot pēc palīdzības, iemūžināts un publicēts sociālajos tīklos, kur ļaudis šausminās par šādu incidentu, kā arī pauž izbrīnu, ka kravas automašīnas vadītājs nav jutis nekādas izmaiņas braukšanā.