foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: senā Sanderlendas bārā piepeši bez iemesla apgāžas alus glāze; daudzi uzskata, ka tur spokojas
Bāra darbinieki un apmeklētāji par notikušo neslēpa izbrīnu.
Pasaulē
2021. gada 30. novembris, 12:22

VIDEO: senā Sanderlendas bārā piepeši bez iemesla apgāžas alus glāze; daudzi uzskata, ka tur spokojas

Jauns.lv

Vai jūs ticat spokiem? Vai video ar paranormālām aktivitātēm uz jūsu muguras rada drebuļus? Tad jums jāredz šis neizskaidrojamais atgadījums, kurš notika Sanderlendas bārā. Ar video sociālajā tīklā "Facebook" dalījās bāra "The Blue House pub" saimniece Darla Keita Andersone. Tas sabiedējis daudzus.

Video redzams, ka telpā pie bāra atrodas četri cilvēki un vēl viens klients, kas sēž bāra zonas ārpusē. Pie vīrieša netālu uz letes stāv piepildīta alus glāze, bet pēc dažiem mirkļiem tā pēkšņi bez jebkāda iemesla apgāžas. Neviens tajā brīdi glāzei pat nebija tuvumā.

Video soctīklos izpelnījies lielu ievērību un licis cilvēkiem neziņā kasīt pakausi. Daudzi bija pārsteigti un atzina, ka nespēj izskaidrot to, kāpēc glāze pēkšņi nokrita.

167 gadus vecais bārs jau iepriekš saskāries ar neizskaidrojamām un paranormālām darbībām, ko piedzīvojuši arī daudzi citi cilvēki.

foto: Ekrānuzņēmums

Cilvēki komentāros norāda, ka līdzīgi atgadījumi notikuši arī ar viņiem. Kādai sievietei izgāzts dzēriens, bet citi norāda uz garu klātbūtni un biedējošo auru.