Pasaulē
2021. gada 24. novembris, 13:31

Dubultā traģēdija ASV: pēc ilgāka laika atklāts nogalinātās soctīklu zvaigznes līgavaiņa nāves cēlonis

Jauns.lv

ASV nogalinātās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito līgavainis, kurš pazuda bez vēsts pēc meitenes līķa atrašanas, izdarījis pašnāvību. Par to paziņoja ģimenes advokāts, vēsta "Sky News".

Braiens Laundrijs devās ceļojumā kopā ar Gabiju Petito, kad viņa pazuda bez vēsts. Laundrijs atgriezās Floridā bez viņas, bet kad policija sāka izmeklēšanu, viņš pazuda.

Vīrieša mirstīgās atliekas atrada purvainā vietā netālu no viņa ģimenes mājām. Laundrija ģimenes advokāts Stīvs Bertolino sacīja, ka vīrieša nāve iesājusies pēc šāviena galvā, viņš izdarījis pašnāvību.

"Kriss un Roberta joprojām sēro par dēla zaudējumu un pauž cerību, ka šie abi atradumi nesīs nosēgumu abām ģimenēm," sacīja advokāts.

23 gadus vecais Laundrijs bija interešu persona Gabijas Petito slepkavībā. Par viņas pazušanu vecāki paziņoja 11. septembrī.

Laundrija līķi atrada oktobrī, tieši mēnesi pēc tam, kad Vaiomingā uzgāja Petito mirstīgās atliekas. Laundrija ķermeni, ieskaitot daļu cilvēka galvaskausa, atrada kopā ar mugursomu un piezīmju grāmatiņu vietā, kas iepriekš atradās zem ūdens.

Federālais izmeklēšanas birojs apstiprināja viņa identitāti dienu pēc ķermeņa atrašanas.

Tiesu medicīnas eksperts secināja, ka Petito tika nožņaugta un viņas ķermenis Vaiomingas Nacionālajā parkā atradās trīs vai četras nedēļas pirms tas tika atrasts.

12. augustā pāri apturēja policija pēc tam, kad abu starpā bija izcēlies fizisks strīds, taču nekādas apsūdzības netika izvirzītas.

Laundrijs atgriezās mājās viens pats 1. septebmbrī "Ford"  mikroautobusā ar kuru abi bija devušies ceļojumā. 

Tēmas