Pasaulē
2021. gada 7. oktobris, 16:45

Nogalinātās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito vecāki cer, ka meitas pazudušais līgavainis ir dzīvs; atrastas svaigas kempinga pēdas

Jauns.lv

Kamēr joprojām notiek nogalinātās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito līgavaiņa Braiena Laundrija meklēšana, tikmēr Petito vecāki norādījuši, ka viņi cer, ka Laundrijs ir dzīvs, jo vēlas, lai viņš visu savu atlikušo dzīvi pavadītu aiz cietuma restēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Es gribu paskatīties viņam acīs," intervijā CBS pauda Gabijas māte Nikola.

foto: Instagram/@gabspetito

Tikmēr tēvs Džozefs norādīja, ka cietums viņam būtu labākais sods. "Es ceru, ka viņš tiks atrasts dzīvs. Es gribu viņu redzēt cietuma kamerā visu atlikušo mūžu. Viņš ir dabas cilvēks. Lai viņš ir tajā betona kamerā, kur viņš nevar iziet ārā, redzēt kokus un smaržot svaigu gaisu."

Petito vecāki uzskata, ka Laundrijs ir dzīvs. Pēc viņu vārdiem, viņš esot gļēvs - bēguļo un nevar pats pieteikties policijā.

Tikmēr Laundrija tēvs Kristofers piekritis pievienoties meklēšanas grupai.

Lai arī policijas pārvalde kategoriski noliedz, ka būtu lūgusi tēva palīdzību, tomēr ģimenes advokāts Stīvens Bertolīno ir pārliecināts, ka likumsargi vēlas ģimenes palīdzību, un izteica pieņēmumu, ka, iespējams, pieprasījumu iesniedzis FIB.

Laundrija vecāki uzskata, ka Braiens varētu atrasties meklētajā Sarasotas apgabala Kārltonas rezervātā, kur šodien atrastas arī svaigas kempinga pēdas, CNN norādījis Bertolīno.

Tā uzskata arī pats advokāts, kurš norāda, ka viņam ir labas izdzīvošanas prasmes: "Viņš ir pārgājienu cilvēks... Bet es nedomāju, ka viņam ir pieeja ziņām."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vaiomingas federālās varas iestādes 23. septembrī izdeva  Laundrija aresta orderi par Petito debetkartes izmantošanu. 

Jau vēstīts, ka netālu no Nacionālā Tetonas parka Vaiomingas štatā tika atrasts 22 gadus vecās Gabijas Petito līķis. Viņa pazuda bez vēsts ceļojumā, kurā devās kopā ar savu līgavaini, teikts Tetona apgabala izmeklētāja paziņojumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka meitene ir noslepkavota, bet tiek veikta autopsija nāves cēloņa precīzai noteikšanai.

Gabijas vecāki paziņoja par viņas pazušanu 11. septembrī, kad divas nedēļas nebija neko no meitas dzirdējuši. Tiek pieļauts, ka Laundrijs varētu būt vainojams viņas nāvē, bet par šo viņam vēl nav celtas nekādas oficiālas apsūdzības.

Laundrijs un Petito jūlijā devās ceļojumā ar busiņu, dokumentējot savus piedzīvojumus sociālajos medijos. "YouTube" video abi redzami smaidīgi, skūpstāmies un skrienam pa pludmali.

1. septembrī Laundrijs atgriezās mājās Floridā ar busiņu, bet bez Petito. Pēc desmit dienām ģimene ziņoja par viņas pazušanu. Pats Laundrijs pēdējo reizi redzēts 14. septembrī.

Jāteic, ka divas nedēļas pirms Petito pazušanas Jūtas policija saņēma izsaukumu uz iespējamu vardarbīgu konfliktu, kurā bija iesaistīts šis pāris.

Policija publicēja pie ķermeņa piestiprinātas kameras video, kurā Petito redzama, raudam un sūdzamies par savu garīgo veselību. Tāpat viņa sacīja, ka pāris pēdējā laikā arvien biežāk strīdas.

Policisti iesaistītajiem ierosināja pavadīt nakti atsevišķi, bet nekādas apsūdzības netika celtas.