Pasaulē
2021. gada 22. septembris, 08:14

Mūžībā devies "Sekss un lielpilsēta" aktieris Villijs Garsons

Jauns.lv

Aktieris Villijs Garsons, kurš seriālā "Sekss un lielpilsēta" atveidoja Sāras Džesikas Pārkeres draugu Stenfordu, devies mūžībā 57 gadu vecumā, vēsta "USA Today".

"Sekss un lielpilsēta" producenti no "HBO" šorīt apstiprināja šo ziņu. "Villijs Garsons, tāpat, kā uz ekrāna, arī dzīvē bija apveltīts draugs un spilgta gaisma ikvienam viņa Visumā. Viņš radīja vienu no vismīļākajiem personāžiem "HBO" lokā un gandrīz 25 gadus bija mūsu ģimenes loceklis. Mēs esam dziļi apbēdināti, uzzinot par viņa aiziešanu un izsakām patiesu līdzjūtību viņa ģimenei un mīļajiem," vēstīts paziņojumā.

Garsons mūžībā devies ģimenes lokā pēc īsas saslimšanas.

Villijs Garsons seriālā "Sekss un lielpilsēta" atveidoja Sāras Džesikas Pārkeres personāža draugu Stenfordu Bleču no 1998. līdz 2004. gadam. Patstāvīgs, taču vienmēr informēts par modes tendencēm, ar kolorītām uzvalku un kaklasaišu kombinācijām, Stenfords seriālā bija atpazīstams ar saviem asprātīgajiem komentāriem. 

Šī gada sākumā Garsons kopā ar Pārkeri, Mario Kantone un citiem seriāla aktieriem sāka strādāt pie "HBO" veidotā "Sekss un lielpilsēta" seriāla turpinājuma.