Pasaulē
2021. gada 13. septembris, 15:30

Ar Covid-19 hospitalizēta "TikTok" zvaigzne pirms nāves pasaka savus pēdējos vārdus, kurus svarīgi dzirdēt ikvienam

Jauns.lv

31 gadu vecā Megana Aleksandra Blankenbillere no ASV vienmēr smaidīja un bija jautra. Viņa filmēja humora pilnus video, ko vēlāk publicēja sociālajā tīklā „TikTok”. Tomēr pēdējie video viņas sociālajā kontā bija sāpju un izmisuma pilni. Augustā Megana inficējās ar jauno koronavīrusu un nonāca slimnīcā. Diemžēl uzveikt slimību viņai neizdevās, vēsta "People".

Lai kaut kā novērstu uzmanību un aizmirstu par bailēm, vlogere slimnīcas palātā filmēja video. Viņa stāstīja, ka kļūst par šausminošu notikumu liecinieci un dzird, kā slimie, kuri atrauti no radiniekiem, sāpēs vaid.

"Esmu šeit kopš agra piektdienas rīta, un viss ko es dzirdu ir sāpju nomocītu cilvēku vaidi un kliedzieni – cilvēki, kuri palikuši bez saviem mīļajiem. Un es zinu, kādas ir tās sajūtas," stāstīja Megana.

foto: Instagram
31 gadu vecā Megana Aleksandra Blankenbillere sasirga ar Covid-19 un slimnīcā ierakstīja savu pēdējo video, kurā ar svarīgu lūgumu vērsās pie saviem sekotājiem.

Tomēr galvenais, uz ko Megana koncentrējās, bija vakcinācijas tēma. Sieviete atzina, ka pieļāvusi lielu kļūdu un novilcinājusi vakcinēšanos. Viņa bija apjukusi un vēlējās vakcinēties kopā ar ģimeni, bet, kamēr vlogere mēģināja visus sapulcināt, tika zaudēts laiks.

"Es biju nobijusies un vēlējos, lai mēs ar ģimeni vakcinētos vienlaicīgi. Bet jūs zināt, cik grūti ir visiem vienoties, ja kāds domā savādāk. Domāju, ka tā bija kļūda," turpina vlogere.

Pēdējā video, kas sociālajā tīklā guva lielu ievērību, Megana runāja ar grūtībām un cieta no elpas trūkuma. Paciente vērsās pie auditorijas ar lūgumu neatkārtot viņas kļūdas un nekavējoties doties saņemt vakcīnu pret Covid-19. Deviņas dienas vēlāk sieviete nomira.

"Ja esat vismaz par 70 procentiem pārliecināti, ka vēlaties vakcinēties, dodieties un to izdariet. Negaidiet, ejiet un vakcinējaties. Es ceru, ka, ja jūs to izdarīsiet, jūs nenonāksiet slimnīcā kā es," teica Megana.