foto: REUTERS/SCANPIX
"Šķiet, ka tas nav man." Tramps, visticamāk, nedosies pēc trešās potes
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps.
Pasaulē
2021. gada 8. septembris, 06:45

"Šķiet, ka tas nav man." Tramps, visticamāk, nedosies pēc trešās potes

Jauns.lv

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps, visticamāk, nedosies saņemt trešo vakcīnas pret Covid-19 devu, viņš norādījis "The Wall Street Journal".

Tramps norādījis, ka esot labā formā, tādēļ, visticamāk, atturēsies no trešās devas saņemšanas. "Es vēlāk vēl apdomāšu. Es neesmu pret to, bet šķiet, ka tas nav man."

Iepriekš augustā intervijā "Fox Business" viņš nosodīja revakcinācijas programmu, norādot, ka tā ir "Pfizer" naudas pelnīšanas operācija.

ASV Pārtikas un zāļu administrācija un Slimību kontroles centru vadītāji mudinājuši Balto namu piebremzēt savus plānus ieviest trešo devu visiem amerikāņiem, sakot, ka viņiem ir nepieciešams vairāk laika datu vākšanai.

Jāatgādina, ka Tramps 2020. gada oktobrī inficējās ar Covid-19. Viņš un bijusī pirmā lēdija Melānija Trampa janvārī tika pilnībā vakcinēti, taču Tramps to kādu laiku publiski nepaziņoja.

Donalda Trampa savrupnams “Mar-a-Lago” Floridā

gallery icon

Viņš iepriekš ir paudis šaubas par vakcīnām, tostarp izvirzījis teorijas, ka vakcīnas bērniem izraisa autismu. Tomēr vēlāk aicinājis savus atbalstītājus vakcinēties.