foto: Facebook
Sieviete, cerot tikt pie iespaidīga dzimšanas dienas selfija, iet bojā, nokrītot no klints
Fernandai ļoti patika ceļot.
Pasaulē
2021. gada 9. jūlijs, 12:29

Sieviete, cerot tikt pie iespaidīga dzimšanas dienas selfija, iet bojā, nokrītot no klints

Jauns.lv

Liktenīgajā dienā studente Fernanda Morela no Brazīlijas atzīmēja savu 33. dzimšanas dienu. Viņa kopš 2017.gada bija apmetusies uz dzīvi Austrālijā. Šoreiz Fernanda bija nolēmusi apmeklēt tūristu iemīļotās klintis Kangaroo Point, kas atrodas Kvīnslendas štatā. Kad viņa nonāca iecerētajā punktā, sievieti apbūra aizraujošais skats, kas paveras no klints, un viņa nolēma uztaisīt selfiju. Fotografēšanās brīdī sieviete paslīdēja un nokrita no klints.

Kādā brīdī viņa nolēma uztaisīt selfiju uz saulrieta fona, kas studenti tik ļoti aizrāva. Viens nepareizs solis noveda pie traģēdijas. Fernanda nokrita no 25 metrus augstās klints.  Notikuma vietā ieradās glābēji, taču viņi vairs nespēja sievieti glābt. Mediķi konstatēja viņas nāvi, vēsta "Daily Mail".

foto: Facebook
Viens liktenīgs solis aprāva 33 gadus vecās sievietes dzīvi.

"Šodien viņai palika 33 gadi. Viņa saulrietā uzņēma selfiju un nokrita no klints," paziņoja Fernandas radinieki.

Bojāgājušās draugi atklāja, ka viņa bijusi laipnākais un nesavtīgākais cilvēks šajā pasaulē. Fernandai ļoti paticis ceļot. Pirms pārcelšanās uz Austrāliju, Fernanda paguvusi padzīvot vairākās valstīs, un ilgi laiku pavadījusi arī Āzijā. Viņa gatavojusies saņemt diplomu viesmīlības nozarē.