Pasaulē
2021. gada 20. marts, 05:53

Amerikānis piedzīvo darba devēja atriebību, pēdējo darba algu saņemot saeļļotā monētu kaudzē

Jauns.lv

Džordžijas štatā dzīvojošais Andrea Flatens piedzīvojis ne tikai nepatīkamu darba pieredzi uzņēmumā "Walker Luxury Autoworks", bet vēlāk saņēmis arī darba devēja atriebību par to, ka viņš no darba aizgājis.

Sociālajā vietnē "Instagram" viņa draudzene Olīvija Oksleja publicējusi video, kurā iemūžināts, kādā veidā Flatens saņēmis savu pēdējo darba algu 915 ASV dolāru vērtībā (769 eiro). 

Oksleja izdevumam "PEOPLE" skaidrojusi, ka abi devušies pie ārsta, kad uz piebraucamā ceļa atraduši kaudzi monētu. Tā bijusi saeļļota un klāt pievienota rupja satura zīmīte. 

Flatens strādājis autodarbnīcā "Walker Luxury Autoworks". Ņemot vērā darba devēja nejauko izturēšanos, nolēmis darbu pamest. Lai arī atlūgumu uzrakstījis laikus, tomēr darbu pametis ātrāk, jo nav spējis izturēt darba devēja attieksmi. Viņš atgriezis gan izmazgātu formu, gan rakstiski sniedzis paskaidrojumu, kādēļ darbu pamet agrāk. 

Trīs mēnešus pēc aiziešanas Flatens joprojām nebija saņēmis pēdējo darba algu. 

"Kad tika pieminēts vārds "advokāts", tad viņš izdarīja šo," "Instagram" skaidro Oksleja. 

"Nezinu, kas ir ļaunāk - fakts, ka šis vīrietis ir tik nožēlojams, ka nespēj pieņemt darbinieka aiziešanu, vai arī fakts, ka viņš pielietoja tik daudz pūļu, lai nogādātu visas šīs smagās monētas tikai tamdēļ, lai pateiktu "F*** you"."

Mails Valkers CBS norādījis, ka neatceras, ka izgāzis šādi monētas uz piebraucamā ceļa, bet galvenais esot tas, ka darbinieks saņēmis savu darba algu.