24 karātu zelta burgers

Kolumbijas ēdīca „Toro McCoy” saviem klientiem piedāvā īpašu zelta burgeru. Lai gan sulīgais „McCoyGold” burgers vairāk „sit pa kabatu”, jo ...

gallery icon
Pasaulē
2020. gada 28. decembris, 16:48

24 karātu zelta burgers

Jauns.lv

Kolumbijas ēdīca „Toro McCoy” saviem klientiem piedāvā īpašu zelta burgeru. Lai gan sulīgais „McCoyGold” burgers vairāk „sit pa kabatu”, jo maksā aptuveni 60 ASV dolārus (50 eiro), tomēr apmeklētājiem tas iet pie sirds!

Kolumbijas galvaspilsētā Bogotā ēdnīca nākusi klajā ar īpašu piedāvājumu saviem klientiem – apzeltītu 24 karātu zelta burgeru. Starp brioša maizītēm ir dubulta kārta ar liellopu gaļu, karamelizēts bekons, kraukšķīgi sīpoli un siers. Pāri klātas piecas kārtas ar zeltu, katra plānāka par pusmilimetru.

Parasts „Big Mac” Bogotā maksā 17 725 peso jeb nepilnus piecus eiro. Savukārt zelta gardums „McCoy Gold” izsalkušajiem izmaksās no 211 000 peso jeb aptuveni 50 eiro.

Uzņēmuma pārstāve Paula Pinjona atklāj, ka produkts radīts, kompānijas īpašniekam Turcijā baudot šādā veidā pasniegtu steiku. Īpašnieks šo ideju atvedis uz Kolumbiju un skaidro, ka tagad kas tāds pieejams arī mājās – laikā, kad ceļošana nav iespējama.

„Cilvēki, kuri atnākuši nobaudīt šo burgeru, saka, ka tas esot tā vērts. Ir arī citi cilvēki, kas norāda, ka labāk par šādu naudas summu pērk apģērbu, bet tas ir viņu viedoklis,” norāda pārstāve Pinjona.