foto: Facebook
Vīrietis zaudēja savu mīļāko rotaļlietu, kad viņa sieva beidzot saprata, ka tas nav gaisa attīrītājs
Džins Vu savā īpašumā pa lēto ieguva jauno "Sony PlayStation 5" konsoli.
Pasaulē
2020. gada 2. decembris, 15:42

Vīrietis zaudēja savu mīļāko rotaļlietu, kad viņa sieva beidzot saprata, ka tas nav gaisa attīrītājs

Jauns.lv

Taivānas iedzīvotājs Džins Vu savā „Facebook” profilā dalījies ar pārsteidzošu stāstu par to, kā viņš par lētu naudu savā īpašumā ieguva jauno „Sony PlayStation 5” konsoli. Veikalos to cena sasniedz pat 769 eiro, tāpēc viņš nolēma pameklēt lētākas iespējas. Vienu no tādām Vu atrada interneta sludinājuma vietnē. Nezināmu iemeslu dēļ, konsoles cena tur bija daudz zemāka, nekā tirgus vērtība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džins Vu piezvanīja uz norādīto telefona numuru, kur viņam atbildēja meitene. Viņš bija pārsteigts par sievietes balsi, jo sludinājuma autors bija jauns vīrietis. Lai nu kā, jaunā sieviete pārliecināja Vu, ka konsole ir oriģināla, un tā nav krāpšana.

Vienīgais iemesls, kāpēc konsole tiek pārdota tik lēti, ir vēlme no tās pēc iespējas ātrāk atbrīvoties. Tad Džins nolēma rīkoties un nekavējoties sarunāja tikšanos. Tomēr uz to ieradās nevis meitene, bet puisis, kurš izskaidroja radušos situāciju.

foto: Facebook
Pārpirktais "PlayStation 5" un īstais gaisa attīrītājs, par ko vīrietis mēģināja uzdot savu konsoli.

Gandrīz raudādams, jaunietis atzinās, ka pārdod jauno "PlayStation 5" konsoli tikai savas draudzenes dēļ, kura aizliegusi viņam to iegādāties. Puisis nolēmis viņu apmānīt un stādījis priekšā to kā gaisa attīrītāju. Dzīvesbiedre tomēr nebija tik dumja, kā viņš bija iedomājies. Savu galveno funkciju ierīce tomēr neizpildīja, jo bija pārāk līdzīga videospēļu cienītāju rotaļlietai. Neliels skandāls, un puisis pārdod savu "PlayStation 5" Džinam, kurš, lai arī izjuta līdzjūtību, no izdevīgā darījuma neatteicās, vēsta "World of Buzz".