foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: policistu ātrā reakcija pēdējās sekundēs izglābj sievieti no noslīkšanas savā spēkratā Ohaio upē
Pasaulē
2020. gada 26. novembris, 06:32

VIDEO: policistu ātrā reakcija pēdējās sekundēs izglābj sievieti no noslīkšanas savā spēkratā Ohaio upē

Jauns.lv

Aliansas pilsētas policija publicējusi satraucošu video no kādas glābšanas operācijas. Kāda sieviete svētdienas vakarā bija iebraukusi upē un spēkrats sāka strauji grimt. Policijas apķērība un ātrā rīcība izglāba sievietes dzīvību.

Kā vēsta ASV mediji, 24 gadus vecā sieviete, braucot mājā no darba, pie stūres iemigusi, kā rezultātā iebraukusi upē. Avarējusī vadītāja pati spējusi piezvanīt uz ārkārtas tālruni, kura dispečere uz notikuma vietu nosūtīja policiju un ugunsdzēsējus, pašai turpinot sarunu ar automašīnā iesprostoto sievieti, lai viņa saglabātu mieru.

Notikuma vietā pirmie ieradušies policisti, kuri, lieki nedomājot, steidzās pie grimstošā auto, lai izglābtu tajā iesprostoto cilvēku. Katra sekunde šoreiz bija no svara.

foto: ekrānuzņēmums no video

Video redzams, kā policisti sievietei lūdz pārvietoties uz aizmugurējo sēdekli, līdz viens policists izsit aizmugurējā loga stiklu. Nekavējoties sieviete tiek izrauta no auto.

"Viņas automašīna bija gandrīz pilna ar ūdeni, kad policisti viņu izvilka no tās ārā," stāsta leitnants Deivs Bīrs. "Viņiem savā starpā labi izdevās komunicēt un dabūt viņu ārā. Ja policisti būtu ieradušies 30 sekundes vēlāk, es nezinu, vai viņa vēl būtu ar mums."

Upe esot aptuveni 2 metrus dziļa.

Sieviete pēc notikušā nogādāta slimnīcā ar vieglām traumām un jau drīz varējusi doties mājās.

Tēmas