Pasaulē
2020. gada 5. novembris, 15:53

Prāgas metro stacijā dūru cīņa beidzas uz sliedēm vilciena priekšā

Jauns.lv

30.oktobrī Čehijas galvaspilsētā Prāgā īsi pirms deviņiem vakarā Opatovas metro stacijā notika incidents starp diviem vīriešiem. Kautiņa rezultātā viens no viņiem nokrita uz sliedēm tieši tajā brīdī, kad stacijā ieradās vilciens. Šaušalīgo mirkli iemūžinājusi arī novērošanas kamera.

Video redzams, ka divi vīrieši iesaistās kautiņā un nokrituši uz perona. Pēcāk redzams, ka vīrietis dzeltenā jakā trāpa savam oponentam, kurš nesavalda līdzvaru, paklūp aiz savas somas, un izveļas uz sliedēm. Tikmēr stacijā iebrauc vilciens un šķiet, ka notiks traģēdija. Par laimi, cietušais ātri noorientējās situācijā un spēja izvairīties no drošas nāves. Tikmēr kautiņa uzvarētājs, uzvilcis masku, pameta staciju un necentās palīdzēt.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis nokrita uz sliedēm braucoša vilciena priekšā.

Brīnumainā kārtā 36 gadus vecais vīrietis izdzīvoja.

Policija izsludināja meklēšanā vīrieša oponentu un publicēja arī novērošanas kameras fiksētā incidenta video. Pēc informatīvā materiāla publicēšanas medijos, meklētā persona pati ieradās policijā. Likumsargi nopratināja 27 gadus veco ārzemnieku, kurš par savu rīcību atvainojās. Policijā turpinās uzsāktais kriminālprocess.

Tēmas