foto: Ekrānuzņēmums
Precējies Argentīnas deputāts tiešsaistes laikā meņģējas ar mīļoto, domājot, ka internets nestrādā
Kadrs no Argentīnas parlamenta tiešsaistes sanāksmes.
Pasaulē
2020. gada 1. oktobris, 15:23

Precējies Argentīnas deputāts tiešsaistes laikā meņģējas ar mīļoto, domājot, ka internets nestrādā

Jauns.lv

Sakarā ar jaunā koronavīrusa pandēmiju daudzi turpina strādāt no mājām un bieži vien tiešraižu laikā sanāk novērot visai neērtas situācijas. Skandālā iekļuva arī Argentīnas parlamenta deputāts, kurš izblamējās visu kolēģu acu priekšā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

47 gadus vecais deputāts Huans Emilio Ameri piedalījās Argentīnas parlamenta tiešsaistes sanāksmē. Viņa kolēģiem nācās skatīt visai neķītru ainu, jo kādā brīdī politiķis iesēdināja klēpī draudzeni, bet ar to viss nebeidzās. Deputāts atkailināja viņas krūtis un tās noskūpstīja. Šokējošo ainu redzēja visi parlamentārieši.

foto: Ekrānuzņēmums
Kadrs no Argentīnas parlamenta tiešsaistes sanāksmes.

Videokomunikācijas platformā "Zoom" izveidotā konference bija steidzami jāpārtrauc. Skandalozais video nonāca internetā, bet politiķa izdarības nosodīja daudzi, kuri to redzēja.

Izrādās, ka Huans Emilio Ameri ir precējies un viņa ģimenē aug trīs bērni. Pēcāk deputāti vienbalsīgi nobalsoja par viņa atbrīvošanu no amata, vēsta "Daily Mail".

foto: Twitter
Atlaistais Huans Emilio Ameri visai neveikli mēģināja taisnoties, apgalvojot, ka viņa draudzene Selesta Burgosa nesen palielinājusi krūtis.

Atlaistais deputāts visai neveikli mēģināja taisnoties, apgalvojot, ka viņa draudzene Selesta Burgosa nesen palielinājusi krūtis, bet viņš nav spējis pretoties kārdinājumam tām pieskarties. Pēcāk viņš esot aizrāvies, jo domājis, ka tobrīd tiešraide nestrādā. Tomēr beigās Ameri atvainojies.

"Tajā rajonā, kurā es dzīvoju, internets ir ļoti slikts. Tad, kad draudzene iznāca no vannas istabas, es domāju, ka interneta savienojums ir pazudis. Pirms desmit dienām viņa palielināja krūtis, un es pajautāju par silikona implantiem. Pēc tam paprasīju vai nevar noskūpstīt viņas krūtis. Kas bija, tas bija," skaidroja Huans Emilio Ameri.