foto: Pixabay
Baisa nežēlība Indijā: vīrs pārgriež sievai vēderu, lai pārliecinātos par gaidāmā bērna dzimumu
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2020. gada 21. septembris, 19:05

Baisa nežēlība Indijā: vīrs pārgriež sievai vēderu, lai pārliecinātos par gaidāmā bērna dzimumu

Jauns.lv

Indijā kāds piecu meitu tēvs pastrādājis baisu noziegumu. Vīrietis pārgriezis savai septītajā grūtniecības mēnesī esošajai sievai vēderu, jo gribējis pārliecināties par gaidāmā bērna dzimumu, vēsta "Daily Mail".

Traģēdija notikusi 19. septembrī Indijā. Vīrs uzbrucis sievai ar nazi. Patlaban vīrietis aizturēts. Viņa 35 gadus vecā sieva tobrīd bija septītajā grūtniecības mēnesī. Patlaban sieviete smagā stāvoklī atrodas slimnīcā.

Sievietes vīrs esot vēlējies dēlu, jo ģimenē jau augušas piecas meitas. Aizdomās turamais pastrādājis baiso noziegumu, jo vēlējies pārliecināties par gaidāmā bērna dzimumu.

Indijā joprojām tiek dota stingra priekšroka dēliem, kas pavairo ģimenes bagātību, kamēr meitas turību tikai samazina, jo precoties viņām līdzi tiek nodots pūrs.

Jauns.lv atgādina, ka ar vardarbību nedrīkst samierināties, turklāt tai ir daudz formu un veidu, un ne vienmēr vardarbības izpausmes ir fiziskas. Ja kāds no taviem līdzcilvēkiem pret tevi vērš jebkura veida vardarbību un tev ir vajadzīga tūlītēja palīdzība, tad zvani 110 vai 112.

Vari arī saņemt atbalstu, zvanot pa bezmaksas tālruni noziegumos cietušajiem: 116006. Tāpat iepazīsties ar izsmeļošu informāciju šeit, kur tostarp uzzināsi, kā valsts un pašvaldība tev var palīdzēt, ja saskaries ar vardarbību partnerattiecībās.

Tēmas