foto: Steve Meddle/Shutterstock/ Vida Press
Pirms 25 gadiem Eleina kļuva par miljonāri. Atklājas, ka sieviete visu šo laiku turpinājusi krāmēt plauktus lielveikalā
Eleina 2011.gadā
Pasaulē
2020. gada 1. septembris, 06:35

Pirms 25 gadiem Eleina kļuva par miljonāri. Atklājas, ka sieviete visu šo laiku turpinājusi krāmēt plauktus lielveikalā

Jauns.lv

64 gadus vecā Eleina Tomsone no Ziemeļu Tainsaidas Anglijā 1995.gadā loterijā laimēja 2,7 miljonus mārciņu. Neskatoties uz kļūšanu par miljonāri, sieviete visus šos gadus turpinājusi strādāt lielveikalā, jo vēlējusies būt par labu paraugu saviem bērniem, raksta "Daily Mail".

Atklājies, ka Eleina ne mirkli pēc lielā laimesta saņemšanas nav domājusi pamest darbu, kā to dara liela daļa veiksminieku. Izrādās, ka sieviete vēl šodien strādā lielveikalā "Marks & Spencer" un kārto plauktos produktus.

1995.gada decembrī Eleinas bērniem Kārenai un Gerijam bija 5 un 10 gadi. Sieviete kopā ar savu vīru Dereku nolēmusi turpināt strādāt.

foto: Murray Sanders/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
Eleina 1997.gadā

Viena no pirmajām lietām, ko sieviete par laimestu iegādājusies, bijis jauns "Ford Fiesta" auto un trīs sacīkšu zirgi. Tomēr darbs vienmēr palīdzējis Eleinai pieturēties pie zemes. "Cilvēki man jautā, kāpēc es nepieņemu darbā mājkalpotāju. Ja viņa nāktu tīrīt, es visu būtu satīrījusi jau pirms viņas," saka sieviete. "Es tiku audzināta smagi strādāt. Man patīk strādāt."

Tā kā Eleinai ir astma un viņa pieskaitāma neaizsargātāko cilvēku grupai, šobrīd, Covid-19 pandēmijas laikā, viņa strādā naktīs no plkst. 2 līdz 9 rītā. "Es ceļos pusnaktī un katru nakti plkst. 1.15 pametu māju," stāsta sieviete. Viņa atzīst, ka bijuši arī smagi brīži, tomēr bez darba viņa nevarot un nav gatava vēl doties pensijā.

"Ir svarīgi, ka bērni redz, ka dzīvē ir smagi jāstrādā, pretēji no dzīves pretī neko nesaņemsim," stāsta Eleina. Viņa cerēja, ka kļūs par iedvesmu saviem bērniem kļūt par pirmajiem ģimenē, kuri iestājušies universitātē. Tas arī ir noticis.

Eleina ar vīru šogad reizē ar kāzu jubileju nosvinējuši 25 gadus pēc uzvaras loterijā. Pāris atklāj, ka šad tad dodas atpūtas braucienos uz Lasvegasu. Daļu naudas abi atvēlējuši arī bērnu ģimenēm, palīdzot ar īpašuma iegādi.