foto: TikTok / @blockboyjmomey
Uz mūžu notiesāts ieslodzītais vietnē "TikTok" radījis savu pavāršovu no cietuma kameras
2020. gada 22. maijs, 16:58

Uz mūžu notiesāts ieslodzītais vietnē "TikTok" radījis savu pavāršovu no cietuma kameras

Jauns.lv

ASV par slepkavību uz mūžu notiesātais Džerons Kombs populārajā video straumēšanas vietnē "TikTok" uzsācis pats savu pavāršovu, augšupielādējot video no savas cietuma kameras, ziņo "The Independent".

Kombs šobrīd izcieš mūža ieslodzījumu par pirmās pakāpes slepkavību, kuru veicis 18 gadu vecumā. Tagad 31 gadu vecais vīrietis pievērsies pavārmākslai, demonstrējot, kā dažādos veidos cietumā iespējams pagatavot maltīti.

"TikTok" viņš reģistrējies ar lietotājvārdu @blockboyjmomey, un pašlaik viņa populārākajam video no kopumā astoņiem ir vairāk nekā 5 miljoni skatījumu. Komba gaitām seko 167 tūkstoši interesentu.

Kā vēsta "The Daily Mail", paņēmieni, kā pagatavot ēdienu cietuma kamerā, ir ļoti radoši. Piemēram, metāla gulta tiek izmantota kā grils.

foto: TikTok / @blockboyjmomey

Kombs gatavošanai drīkst izmantot tikai fasētus ēdienus, un līdz šim viņš parādījis, kā gatavo burito, burgerus, tako un citas maltītes. Kā atklāj ieslodzītais, gatavot viņu pamudinājis nebaudāmais cietuma ēdiens.

foto: TikTok / @blockboyjmomey

Vīrietis stāsta, ka gatavot iemācījies tieši cietumā, turklāt viņš bieži vien cienājot arī savus kameras biedrus un draugus. “Es gatavoju burito, tako, kesadiljas, rīsus, burgerus, tostadas, bekonu, bet esmu iecienījis tako, jo tos gatavoju visilgāk," medijam atklāj Kombs. Lai tiktu pie visām maltītei nepieciešamajām sastāvdaļām, bieži nākas sastrādāties ar citiem ieslodzītajiem: "Ja man nav vajadzīgo produktu, es tos palūdzu draugiem."

foto: TikTok / @blockboyjmomey

Vīrietis atklāj, ka nav pat cerējis uz tik lielu popularitāti "TikTok", bet priecājas, ka tādējādi var izglītot sabiedrību par dzīvi cietumā: "Es negribu, lai cilvēki mūs noraksta pieļauto kļūdu dēļ. Daži cilvēki, balstoties uz televīzijā redzēto, domā, ka cietums ir vardarbīga vieta, bet patiesībā šeit ir daudz tāda, ko viņi neredz. Es gribu viņus apgaismot par to, kas notiek aiz šīm sienām."

Tēmas