foto: Ekrānuzņēmums
Psihologs komentē neadekvātās taksometra pasažieres uzvedību: "Psihopāte"
"Dāmai ir acīmredzami personības traucējumi," paziņoja psihologs.
Pasaulē
2020. gada 14. februāris, 06:24

Psihologs komentē neadekvātās taksometra pasažieres uzvedību: "Psihopāte"

Jauns.lv

Psihologs Aleksejs Kazantsevs uzskata, ka meitene, kura Maskavā, dusmās lamāja un sita taksometra vadītāju, cieš no personības traucējumiem. Viņš uzskata, ka viņa nespēj kontrolēt emocijas, kas ir raksturīgi cilvēkiem ar šādu diagnozi. Tomēr vispirms ir jāsaprot šo emociju cēloņus, komentē speciālists.

Viņš piebilda, ka no konflikta varēja izvairīties, informējot dispečeru par radušos incidentu.

"Dāmai ir acīmredzami personības traucējumi. Agrāk to sauca par psihopātiju. Mēs neredzējām sākumu, tāpēc nav zināms, kāds bija iemesls. Iespējams, viņš nokavēja, iespējams, vadītājs neveda sievieti tālāk, bet viņa kavēja. Video redzams, ka viņai jau ir sarkana seja, ieplestas acis un sieviete palaiž rokas," stāstīja psihologs.

foto: Ekrānuzņēmums
"Dāmai ir acīmredzami personības traucējumi," paziņoja psihologs.

Speciālists stāsta, ka šādās situācijās cilvēks zaudē savaldīšanos tāpēc, ka oponents klusē vai atbild mierīgā tonī. Psihologs uzsvēra, ka cilvēks ar normālu emocionālo stāvokli šo problēmu atrisinātu bez konflikta.

"Adekvātā stāvoklī cilvēks būtu piezvanījis taksometra firmas dispečeru dienestam, un mierīgi atrisinājis šo situāciju savā labā," sacīja Kazantsevs.

Video, kura galveno varoni sauc Jana, sava transportlīdzekļa salonā nofilmējis taksometra vadītājs. Video kadros var redzēt, ka pasažiere lamājās, apvaino un dusmās sit šoferi. Kas tieši izraisīja konfliktu starp sievieti un taksometra vadītāju vēl nav zināms.  Sieviete pēc incidenta nolēmusi pamest savu iemīļoto darbu.