foto: AP/Scanpix
Vairākus mēnešus pēc traģēdijas TV runā māte, kuras vīrs automašīnā Ņujorkā atstāja nomirt viņu dvīņus
Huans Rodrigess pēc tiesas kopā ar savu sievu Marisu un bērniem.
Pasaulē
2019. gada 14. novembris, 12:27

Vairākus mēnešus pēc traģēdijas TV runā māte, kuras vīrs automašīnā Ņujorkā atstāja nomirt viņu dvīņus

Jauns.lv

Sieviete, kuras vīrs uz astoņām stundām sakarsušā mašīnā Ņujorkā nomirt atstāja abu dvīņus, par notikušo sākusi runāt ar presi, atzīstot, ka atbalsta savu vīru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Marisa Rodrigesa televīzijā atstāstījusi traģiskās dienas notikumus, pastāstot, ka sirds burtiski apstājusies brīdī, kad vīrs pa telefonu panikā paziņojis, kas noticis. Marisa joprojām cenšoties samierināties ar zaudējumu, un par spīti tam, ka viņas vīrs tiek apsūdzēts par savu bērnu nogalināšanu, ir apsolījusi, ka vienmēr viņu atbalstīs. “Tas bija šausminošs negadījums un man blakus ir vajadzīgs vīrs, lai varam šo pārdzīvot kopā,” televīzijā atzina Marisa Rodrigesa.

foto: AP/Scanpix
Huans Rodrigess pēc tiesas kopā ar savu sievu Marisu un bērniem.

“Lai gan man sāp vairāk, nekā jebkad varētu iztēloties, es mīlu savu vīru. Viņš ir labs cilvēks un lielisks tēvs, un es zinu, ka viņš nekad nebūtu tīšuprāt nodarījis mūsu bērniem ko ļaunu” piebilda sieviete.

Cīnīdamās ar asarām, viņa televīzijā atzina, ka bijusi darbā, kad vīrs pazvanījis pirmo reizi. Viņš teicis: “Ir tava kārta paņemt bērnus no dienas centra!”. Marisa atbildējusi, ka var to izdarīt pēc darba. Jau pēc brīža vīrs zvanījis Marisai atkal: “Es nepacēlu telefonu, jo bija tikšanās ar klientu. Tad pamanīju, ka man atstāta balss ziņa, Rodrigess nekad neatstāj balss ziņas. Viņš zvanīja atkal un tad mana pasaule sabruka,” atceras Marisa.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Ņujorkā, ASV, traģiski bojā gājuši gadu veci dvīņi – Fīnikss un Luna, kurus tēvs aizmirsis automašīnā, kamēr pats devies uz darbu. Bērni automašīnā uzturējušies astoņas stundas, laikā no 8.00 rītā līdz 16.00 pēcpusdienā. Atgriežoties, tēvs sapratis, ka dvīņi ir miruši – viņu ķermeņi bija uzkarsuši līdz 42 grādu temperatūrai. 

foto: AP/Scanpix
Huans Rodrigess pēc tiesas kopā ar savu sievu Marisu un bērniem.

Pēc notikušās traģēdijas tēvam – Huanam Rodrigesam – izvirzītas apsūdzības par nolaidīgu izturēšanos pret bērniem, kā arī par slepkavību bez iepriekšēja nodoma. Vīrietim draud vairāku gadu ilgs cietumsods. Viņa advokāts atzinis – Huanss ir šoka stāvoklī, bet viņu ļoti atbalsta sieva.

Lai gan Ņujorkas tiesas priekšā vīrietis stājies kā slepkavībā bez iepriekšēja nodoma aizdomās turamais, par spīti notikušajam, milzīgu atbalstu viņš guvis no paša ģimenes, draugiem un pat svešiem cilvēkiem. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas