foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete telefonā atrod negadījuma foto, kas uzņemti stundu (!) pirms avārijas
Mistiskā fotogrāfija, ko Faiza atrada savā telefonā.
Pasaulē
2019. gada 23. oktobris, 11:47

Sieviete telefonā atrod negadījuma foto, kas uzņemti stundu (!) pirms avārijas

Jauns.lv

Tas ir kā zinātniskajā filmā par ceļošanu laikā, bet negadījumā iekļuvusī sieviete apgalvo, ka tas viss tiešām tā arī noticis.

31 gadus vecā Faiza Mohda No no Malaizijas iekļuva avārijā. Sieviete Kedaha štatā pie luksofora sagaidīja zaļo gaismu un šķērsoja krustojumu, bet cita mašīna ietriecās viņas vadītā transportlīdzekļa sānos. Autovadītāju vairāk nobiedēja foto, kuru viņa atrada savā telefonā, nevis pats negadījums, kurā neviens necieta, raksta "Sinarharian".

foto: Ekrānuzņēmums
Fotogrāfija tikusi uzņemta stundu pirms tā paša incidenta.

Aculiecinieki Faizai palīdzēja izkļūt no automašīnas, un viņa, pirms policijas ierašanās, nolēma nofotografēt savu avārijā cietušo automašīnu. Sieviete vēlāk atklāja, ka viņas mobilajā telefonā jau ir šīs avārijas fotogrāfijas. Tās bija nofotografētas stundu pirms incidenta, un attēlos bija redzama arī pati malaiziete, kura stāvēja pūlī.

Sieviete par savu atradumu bija šokēta, un viņa notikušo nespēj izskaidrot. Faiza pastāstīja, ka savu telefonu nevienam nebija devusi un nesaprot, kā viņa varēja iekļūt fotoattēlos. Sieviete pārbaudīja vai mobilajā telefonā nav nobrukuši pulksteņa uzstādījumi, taču viss bija kārtībā.

foto: Ekrānuzņēmums
Faizas Mohdas No avārijā cietušais transportlīdzeklis.

"Es telefonā atvēru galeriju un šausmās konstatēju, ka tur ir ne tikai divas manis fotografētas bildes. Vienā no dīvainajām bildēm  es jau biju izkāpusi no mašīnas un stāvēju ielas malā. Es skaidri atceros, ka nevienam savu telefonu nedevu. Tā ir īsta mistika," saka Faiza Mohda No.

Tēmas