foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: ASV piedzēries kaimiņš ar ieroci draud koledžas jauniešiem
Iereibušais vīrietis konflikta laikā izvilka ieroci un pamatīgi pārbiedēja studentus.
Pasaulē
2019. gada 22. oktobris, 13:18

VIDEO: ASV piedzēries kaimiņš ar ieroci draud koledžas jauniešiem

Jauns.lv

Konflikts Ņūhempšīras štata pilsētā Kinā starp iereibušu vīrieti un sievieti pie koledžas studentu namdurvīm izvērsās visai asiņains. Jaunieši lūdza agresīvajam pārītim pamest viņu īpašumu, bet iereibušais vīrietis ar to nebija mierā un jutās aizvainots, tāpēc sāka vicināt dūres un vēlāk arī ieroci.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sociālā tīklā "Reddit" ievietotajā video redzams, ka studenti iereibušajiem cilvēkiem laipni lūdza pamest viņu namdurvis, bet tā vietā pārītis turpināja konfliktēt un sieviete kliedza, lai viņi aizver durvis un liek viņus mierā.

foto: Ekrānuzņēmums
Iereibušais vīrietis konflikta laikā izvilka ieroci un pamatīgi pārbiedēja studentus.

Brīdī, kad jaunietis paziņoja, ka pārītis no malas izskatās smieklīgs, iereibušais vīrietis to uztvēra kā milzīgu aizvainojumu.
Sieviete viņu centās aizvilkt prom, bet omulīgais bārdainis bija tā uzvilcies, ka devās pie studenta un iesita viņam pa galvu. Savu draugu aizstāvēt devās pārējie biedri, kuri vairākkārt iesita agresoram.

Jandāliņš turpinājās līdz brīdim, kad iereibušais vīrietis izvilka pistoli un mērķtiecīgi devās savu pāridarītāju virzienā. Skolēni panikā metās atpakaļ telpās, lai patvertos no neadekvātā vīrieša reakcijas.

Pēcāk video redzams arī cietušais puisis, kuram tika pārsista galva.

30 gadus vecais vīrietis vārdā Deivids ticis aizturēts, un pret viņu uzsākta krimināllieta par neatļautu ieroča lietošanu un miesas bojājumu nodarīšanu.

Tēmas