foto: EPA/Scanpix
No Londonas mākslas muzeja 10.stāva nogrūstais zēns joprojām nerunā un nekustas, taču sācis smaidīt
Pasaulē
2019. gada 8. septembris, 15:48

No Londonas mākslas muzeja 10.stāva nogrūstais zēns joprojām nerunā un nekustas, taču sācis smaidīt

Jauns.lv

Sešus gadus vecā zēnā, kurš tika nogrūsts no Londonas mākslas galerijas 10.stāva, veselības stāvoklis joprojām kritiskas, taču arvien uzlabojas, paziņojumā vēsta bērna ģimenes locekļi.

Bērns, kurš viesojās Londonā kopā ar savu ģimeni, šī gada 4.augustā tika nogrūzts no mākslas galerijas 10.stāva. Zēns cieta no smagas smadzeņu asiņošanas, taču viņa veselības stāvoklis pamazām sāk uzlaboties.

Zēns joprojām nespēj ne parunāt, ne pakustināt savu ķermeni, taču viņš sācis reaģēt un izrādīt emocijas.

Nokrītot no 10.stāva muzeja apskates platformas, sešus gadus vecais Francijas pilsonis, piezemējās uz terases piektajā stāvā. Iepriekš izskanējis, ka zēnam ir lauzts mugurkauls, kā arī vairāki kāju un roku lūzumi.

Savā paziņojumā ģimene pateicas cilvēkiem par atbalstu un norāda, ka zēns joprojām paliks slimnīcā.

“Neskatoties uz to, ka viņš nespēj parunāt un kustināt savu ķermeni, tagad mēs skaidri zinām, ka viņš mūs saprot. Viņš smaida un vairākas reizes esam redzējuši, kā viņš smejas. Tas dod mums daudz spēka un cerību,” vēsta ģimene.

17 gadus veco jaunieti, kurš nogrūda mazo puiku no 10. stāva, varētu tiesāt nākamā gada sākumā, tikmēr viņš atrodas apcietinājumā. Tiesa lūgusi arī psihiatrijas ekspertu atzinumu par jaunieša garīgās veselības stāvokli.

Londonā no 10. stāva skatu platformas jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu

Sešus gadus vecs zēns cīnās par dzīvību pēc tam, kad kāds 17 gadus vecs jaunietis viņu nogrūdis no skatu platformas ...

gallery icon
12