VIDEO: vīrietis Portugālē ar varu izvilkts no "Ryanair" lidmašīnas, jo atteicies atgriezties savā vietā
Pasaulē
2019. gada 8. augusts, 13:24

VIDEO: vīrietis Portugālē ar varu izvilkts no "Ryanair" lidmašīnas, jo atteicies atgriezties savā vietā

Jauns.lv

Portugāles policija ar varu no lidmašīnas izvilkusi kādu zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" pasažieri, kurš pirms izlidošanas uz Londonu lidaparātā sarīkojis traci, ziņo "Daily Mail".

"Ryanair" pasažieris Rafiks Butičs, iekāpjot lidmašīnā, kas devās no Portugāles pilsētas Faro uz Londonu, pārsēdās citā vietā, kas tobrīd bijusi brīva, savukārt stjuartes vīrieti aicināja atgriezties viņam nozīmētajā vietā. Butičs atteicies doties uz savu vietu, kā rezultātā lidmašīnā sākusies asu vārdu apmaiņa, kā arī iejaukušies pat portugāļu likumsargi.

20 gadus vecais Butičs apgalvo, ka stjuarte nav ļāvusi viņam sēdēt citā vietā. Vīrietis vēlāk apsūdzēts par apkalpes darbinieces fizisku aizskaršanu, ko viņš pats noliedz. Kad lidmašīnā ieradās policijas darbinieki, Butičs no "Ryanair" lidmašīnas izvilkts ar varu.

Notiekošo filmējis un vēlāk sociālajos tīklos publicējis Butiča draugs. Video dzirdams, kā vīrietis, cenšoties nepakļauties policistiem, kliedz: "Tu mani sāpini!"

Pēc notikušā vīrietis, kurš uzņēmis videoklipu no notikuma vietas, saņēmis oficiālu vēstuli no "Ryanair", kurā paziņots, ka turpmāk viņam liegts izmantot lidsabiedrības pakalpojumus.

Butičs un viņa draugs Portugālē apmeklējuši kādu mūzikas festivālu. Savukārt atpakaļ Londonā viņiem izdevies nokļūt, rezervējot lidoumu ar citu aviokompāniju.