foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Traģiskā eletriskā skrejriteņa un kravas auto sadursmē Londonā mirusi populāra TV raidījumu vadītāja
Emīlija Hārtridža savu popularitāti guva pirms septiņiem gadiem, filmējot un publicējot dažādus videoklipus “YouTube”.
Pasaulē
2019. gada 14. jūlijs, 10:10

Traģiskā eletriskā skrejriteņa un kravas auto sadursmē Londonā mirusi populāra TV raidījumu vadītāja

Jauns.lv / LETA

Televīzijas raidījumu vadītāja un sociālās vietnes “YouTube” slavenība Emīlija Hārtridža šonedēļ Londonā gājusi bojā ceļu satiksmes negadījumā, kurā iesaistīts elektriskais skrejritenis, ziņo “The Guardian”.

35 gads vecā Emīlija Hārtridža piektdien, 12.jūlijā, cietusi ceļu satiksmes negadījumā apļveida krustojumā Batersijā, Londonas dienvidrietumu daļā. Sieviete, braucot ar elektrisko skrejriteni, krustojumā saskrējusies ar kravas automašīnu.

Nelaimes gadījums ar elektrisko skrejriteni ir pirmais Lielbritānijā, kurā cilvēks gājis bojā.

Par Hārtridžas došanos mūžībā tika vēstīts viņas sociālās vietnes “Instagram” profilā. “Emīlija bija iesaistīts negadījumā un ir devusies mūžībā,” sacīts paziņojumā.

Policija sākusi notikušā izmeklēšanu.

Apvienotajā Karalistē ar elektriskajiem skrejriteņiem ir aizliegts pārvietoties satiksmē, tomēr miljoniem cilvēku visā Eiropā ar tiem brauc pa ceļiem līdzās automašīnām.

Hārtridža savu popularitāti guva pirms septiņiem gadiem, filmējot un publicējot dažādus videoklipus “YouTube”. Sasniedzot trīs miljonus video skatījumu mēneša laikā, viņai Londonā piedāvāts vadīt dažādus televīzijas šovus.