foto: Caters News Agency/Scanpix
FOTO: "Rolls Royce", "Ferrari", "Mustang" - tā izskatās luksusa automašīnu kapsētā Apvienotajos Arābu Emirātos
Pasaulē
2019. gada 22. jūnijs, 09:42

FOTO: "Rolls Royce", "Ferrari", "Mustang" - tā izskatās luksusa automašīnu kapsētā Apvienotajos Arābu Emirātos

Jauns.lv

"Rolls Royce", "Ferrari", "Bentley", "Mustang", "Lamborghini" un citas ekskluzīvas, taču noputējušas automašīnas - tās visas iespējams atrast spēkratu kapsētā Šardžas pilsētā Apvienoto Arābu Emirātos, vēsta aģentūra "Caters News Agency".

Placī, kas nu jau pārvērties par, iespējams, lielāko automašīnu kapsētu Apvienotajos Arābu Emirātos var atrast īpaši ekskluzīvus spēkratus. Tie visi šeit nonākuši pēc tam, kad saimnieki atstājuši automašīnas novārtā.

Lielākoties auto stāvoklis šajā placī ir slikts un liela daļa no tām ir novecojušas, tomēr zinātāji starp spēkratiem spēs atrast arī ko noderīgu, piemēram, rezerves daļas, kas tiek pārdotas izdevīgām cenām.

Ekskluzīvu automašīna kapsēta Apvienoto Arābu Emirātos

gallery icon
25

Fotogrāfijas no eksluzīvā autoplača uzņēmis 25 gadus vecais Mohsins Latifs, kurš ieradies Šardžā novērtēt iespaidīgo skatu. Jaunietis uzskata, ka šī automašīnu kapsēta varētu būt lielākā visos Apvieno Arābu Emirātos.

"Man nav ne jausmas, cik vecas ir šīs mašīnas, bet dažas no tām ir vienas no dārgākajām pasaulē. Es neesmu redzējis lielāku automašīnu kapsētu par šo," stāsta Latifs, atklājot, ka cilvēki uz šo vietu brauc pat no valstīm, lai iegādātos rezerves daļas par izdevīgām cenām.