foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: spoku mednieki Norfolkas teātrī nofilmē mistiskas ēnas
Teātrī bija novērojamas vairākas ēnas, kas pārvietojās aiz slēgtām durvīm.
Pasaulē
2019. gada 29. maijs, 06:23

VIDEO: spoku mednieki Norfolkas teātrī nofilmē mistiskas ēnas

Jauns.lv

Spoku mednieki 26. aprīļa rītā Norfolkas grāfistes Greitjārmutas Svētā Džordža teātrī nofilmējuši savādas ēnas, kas slīdēja pa tukšām telpām, vēsta medijs metro.co.uk.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai iemūžinātu kustīgās ēnas, spoku ķērāji izmantoja nakts redzamības kameras un kustību sensorus.

Zinātāji apgalvo, ka teātrī dzirdamas arī dīvainas balsis un skaņas.

Video redzamas dīvainas ēnas, kas pārvietojas aiz slēgtā teātra durvīm. Nofilmētais videoklips tika ievietos "Ghosted UK YoutTube" kanālā, kur sociālo tīklu lietotāji varēja apspriest tā autentiskumu.

foto: Ekrānuzņēmums
Teātrī bija novērojamas vairākas ēnas, kas pārvietojās aiz slēgtām durvīm.

Daži komentētāji apgalvoja, ka tās varētu būt ēnas no ielas ārpuses, taču video augšupielādētāji paskaidroja, ka aiz stikla durvīm atrodas lielas koka durvis, kas šādu scenāriju izslēdz.

51 gadu vecais Tims Džonsons no spoku ķērāju grupas laikrakstam "Eastern Daily Press" pavēstīja, ka viņš nav pārliecināts, kas tās bijušas par ēnām, bet tā noteikti bijusi "neizskaidrojama paranormāla parādība".

"Man nav ne jausmas, kas tas ir, bet tās noteikti nav cilvēku ēnas, jo tad būtu redzami cilvēki, kuri staigātu garām logam," stāsta Džonsons.

"Tas ir aizraujoši, tāpēc mēs vēlamies atgriezties, lai izpētītu ēku. Šobrīd situācija nav izskaidrojama", viņš turpina.