foto: BNS Foto/Scanpix
FOTO: Lietuvā no tirdzniecības centra daudzstāvu stāvvietas nokrīt BMW automašīna
Automašīnas vadītāja smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā.
Pasaulē
2019. gada 27. aprīlis, 23:32

FOTO: Lietuvā no tirdzniecības centra daudzstāvu stāvvietas nokrīt BMW automašīna

Jauns.lv

Pagājušās ceturtdienas, 25. aprīļa, pēcpusdienā, Viļņā, pie tirdzniecības centra "Eiropa" daudzstāvu autostāvvietas bija novērojams iespaidīgs skats - neskaidros apstākļos no trešā stāva nokrita "BMW X6" automašīna ar vadītāju pie stūres, vēsta Lietuvas mediji.

Notikušo fiksēja arī autostāvvietas video novērošanas kameras, kuras nofilmējušas to, ka nelaime varēja vēl būt krietni lielāka, jo aptuveni sekundi pirms apvidus auto nokrišanas tajā vietā no daudzstāvu stāvvietas izbrauca cits spēkrats.

Lietuvā no tirdzniecības centra daudzstāvu stāvvietas nokrīt BMW automašīna

Pagājušās ceturtdienas, 25. aprīļa, pēcpusdienā, Viļņā, pie tirdzniecības centra "Eiropa" daudzstāvu autostāvvietas bija novērojams iespaidīgs skats - neskaidros apstākļos no ...

gallery icon
12

Negadījumā cieta 1979. gadā dzimusi sieviete, kura bija pie "BMW X6" stūres. Ar glābēju palīdzību viņa izkļuva no sadragātā spēkrata. Šobrīd sieviete ar dažadiem lūzumiem un iekšējo orgānu bojājumiem smagā stāvoklī atrodas slimnīcā.

Par notikušo joprojām ir daudz jautājumu, tomēr "Eiropas" pārstāvji noliedz, ka stāvvietā varētu būt drošības nepilnības, bet sīkāku informāciju izmeklēšanas nolūkos viņi nesniedz.