foto: REUTERS/SCANPIX
2018.gads spilgtās un emocionālās fotogrāfijās: tādā pasaulē mēs dzīvojam!
Palestīnietis strīdas ar Izraēlas karavīru sadursmēs par Izraēlas rīkojumu slēgt palestīniešu skolu.
Pasaulē
2018. gada 12. decembris, 16:00

2018.gads spilgtās un emocionālās fotogrāfijās: tādā pasaulē mēs dzīvojam!

Jauns.lv

Ziņu aģentūra "Reuters" tradicionāli gada izskaņā publicējusi 100 gada labākās fotogrāfijas, kurās spilgti atspoguļots gadā notikušais. Aģentūras fotogrāfi ir vieni no tiem cilvēkiem, kuri regulāri atrodas "karstajos punktos", cenšoties iemūžināt notikušo un ziņojot par notikušo sabiedrībai. Šie cilvēki nereti riskē paši ar savām dzīvībām.

2018.gads fotogrāfijās no aģentūras "Reuters" skatupunkta

gallery icon
100

2018.gada fotogrāfijās spilgti atspoguļoti gan dažādi politiskie notikumi pasaulē, kur uzmanības centrā bijuši gan līderi no Eiropas Savienības, gan arī no ASV un Kanādas. 

Šogad "Reuters" gada 100 spilgtākajās fotogrāfijas izcēlis arī notikumu no Latvijas - Pāvesta Franciska viesošanos Aglonas baznīcā 2018.gada 24.septembrī.

foto: REUTERS/SCANPIX
Pāvests Francisks ierodas Aglonas bazilikā Latvijā.

Tāpat vērā ņemamās fotogrāfijās atspoguļoti sūri dzīves apstākļi no dažādām pasaules vietām, kā arī vairāki migrantu dzīvesstāsti, kas atspoguļo viņu centienus doties labākas dzīves meklējumos.

foto: REUTERS/SCANPIX
Viens no tūkstošiem cilvēku lielās karavānas mirgantiem cenšas iekļūt Amerikas Savienotajās valstīs, mēģinot pārrāpties pāri žogam uz Meksikas un ASV robežas.

Tēmas