foto: Bezvests.lv
Kāda garāmgājēja upē Klaipēdā ierauga divus mēnešus meklētā Danīla līķi
17 gadus veco Danīlu meklēja kopš janvāra sākuma. Viņa līķis atrasts upē.
2018. gada 25. marts, 17:26

Kāda garāmgājēja upē Klaipēdā ierauga divus mēnešus meklētā Danīla līķi

Jauns.lv

Kāda sieviete Dēnas upē Klaipēdā 3 metrus no krasta ieraudzījusi Danīla Demiaškina ķermeni, šodien ziņo organizācija Bezvēsts.lv, kas piedalījās 17 gadus vecā jaunieša meklēšanā Lietuvā. Danīls bija pazudis kopš 10.janvāra, un visu šo laiku meklētājiem neizdevās viņu atrast.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Puisis ieraudzīts Klaipēdā, Dēnas upē, trīs metrus no krasta vietā, kur upe ieplūst līcī. Diemžēl Danīls atrasts bez dzīvības pazīmēm.

Viņu pamanījusi sieviete, kas vienkārši tai vietai gājusi garām. Sieviete pasaukusi netālu redzētos makšķerniekus, kuri savukārt izsaukuši glābējus. 17 gadus veco Danīlu kā savu pazudušo dēlu atpazinusi viņa māte Olga, kurai operatīvi tika parādītas mirušā fotogrāfijas, un viņa bērnu atpazinusi pēc drēbēm un mugursomas.

Lietuvas mediji raksta, ka tiks veiktas tiesu ekspertīzes. Puiša ķermenis ilgu laiku nogulējis ūdenī. Ekspertiem vēl nav slēdziena par to, vai Danīla nāve varētu būt vardarbīga.

Brīvprātīgie no Latvijas meklē Lietuvā pazudušo 17 gadus veco Danīlu

Šodien, 4. februārī, arī Latvijas brīvprātīgo organizācija “Bezvests.lv” devusies uz Klaipēdu, lai palīdzētu meklēt 17 gadus veco Danīlu Aleksanderu Demiaškinu ...

gallery icon
16

Jau vēstījām, ka pazudušo skolēnu meklēja arī desmitiem cilvēku liela brigāde no Latvijas. Pie "Bezvests.lv" pēc palīdzības vērsās pazudušā jaunieša tuvinieki. Jaunietis 2018. gada 10. janvāra naktī izgājis no savām mājām Klaipēdā un nepārnāca. Tuvinieki pieļāva, ka Danīls varētu atrasties arī Latvijā.