foto: AFP
Ķīna pārsteidz ar fantastiskiem skatiem: atklāts pasaulē lielākais ikgadējais ledus skulptūru festivāls
Pasaulē
2018. gada 8. janvāris, 16:45

Ķīna pārsteidz ar fantastiskiem skatiem: atklāts pasaulē lielākais ikgadējais ledus skulptūru festivāls

Kasjauns.lv

Ķīnas ziemeļos – Harbinā, atklāts ikgadējais Starptautiskais ledus skulptūru festivāls, kas ir viens no pasaulē lielākajiem un vērienīgākajiem šāda tipa festivāliem. 

Iespējams, pasaulē iespaidīgākais ledus festivāls: Ķīnā atklāta vesela ledus "pilsēta"

Ķīnas ziemeļos – Harbinā, atklāts Starptautiskais ledus skulptūru festivāls, kas ir viens no pasaulē lielākajiem un vērienīgākajiem šāda tipa festivāliem.

gallery icon

Milzīgā ledus pasaule ietilpināta 600 000 kvadrātmetru lielā platībā parkā pie Songhuas upes. Ledus pilsētas uzstādīšanā piedalījušies aptuveni 10 000 strādnieku.

Apmeklētājiem ir iespēja apskatīt slavenus vēsturiskus pieminekļus, reāla izmēra ēkas, tostarp Pekinas debesu templi un Maskavas Sarkano laukumu. Harbinas ledus festivāls ik gadu pārsteidz ar milzīgā izmēra ledus skulptūrām. 

foto: AFP

Gatavošanās ledus skulptūru festivālam sākta jau pērnā gada decembrī, vēl janvāra sākumā mākslinieki pabeiguši pēdējos darbus un nu tas visā dailē pieejams apmeklētājiem, vēsta Ķīnas vietējie mediji.

33. Harbinas Starptautiskais Ledus un sniega skulptūru festivāls

gallery icon

Ārkārtīgi skaistais Harbinas ledus festivāls

Jau 32.gadu Harbinā, Ķīnā, notiek vērienīgais ledus skupltūru festivāls, kas tradicionāli notiek no 22.decembra līdz 5.janvārī.

gallery icon

Harbinas ledus festivāls

gallery icon

Harbinas ledus un sniega festivāls Ķīnā

gallery icon