foto: AP
Policija notikušo Londonas metro nosauc par teroraktu, no mājām evakuēti cilvēki 100 metru rādiusā
Londonas metro stacijā nograndis sprādziens.
Pasaulē
2017. gada 15. septembris, 14:10

Policija notikušo Londonas metro nosauc par teroraktu, no mājām evakuēti cilvēki 100 metru rādiusā

Kasjauns.lv

Šodien, 15. septembrī, Londonas metro Pārsonsgrīnas stacijā nograndušo sprādzienu Lielbritānijas policija klasificējusi kā teroraktu. 100 metru rādiusā no notikuma vietas no savām mājām evakuēti cilvēki, vēsta “The Independent”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pārsongrīnas metro stacijā Londonā nograndis sprādziens

Lielbritānijas policija izmeklē incidentu Londonas metro, un mediji ziņo, ka, iespējams, noticis sprādziens. Pārsonsgrīnā ieradušies policisti un ātrās palīdzības mašīnas, ...

gallery icon
55

Pēc notikušā sprādziena metro stacijai tuvumā esošo māju iedzīvotājiem likts evakuēties. Visu māju iedzīvotāji, kas atrodas 100 metru attālumā no stacijas, evakuēti, amatpersonām palielinot draudu zonu. 

Slēgtas arī netālu stacijai esošās skolas. Tikmēr policija izmeklē notikuma vietu. Metro stacijā atrodas arī aptuveni 50 ugunsdzēsēji un ātrās palīdzības ekipāžas. 

Jau ziņots, ka aculiecinieku sociālajos tīklos ievietotajos attēlos redzams, ka metro vagonā sprādzis plastmasas spainis, kas bijis ievietots maisiņā, un pēc tam aizdedzies. 

Rezultātā vairāki cilvēki guvuši apdegumus un saelpojušies dūmus. Aculiecinieki ziņoja ka pēc sprādziena sākusies panika, un vairāki cilvēki savainojušies, pasažieriem bēgot no notikuma vietas. 

Londonas transporta dienests pēc incidenta apturējis metro kustību līnijā, uz kuras atrodas Pārsonsgrīnas stacija .