foto: Bezvests.lv
Romans atstāja zīmīti un aizgāja; brīvprātīgie organizē masu meklēšanas pasākumus
Fotogrāfijā Romanam ir ūsas, taču šobrīd viņam to vairs nav.
Pasaulē
2017. gada 18. maijs, 13:59

Romans atstāja zīmīti un aizgāja; brīvprātīgie organizē masu meklēšanas pasākumus

Kasjauns.lv

Brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" 21. maijā Sēmes pagastā organizēs masu meklēšanas pasākumus pazudušā 55 gadus vecā Romana Morozova meklēšanai, ziņo brīvprātīgie. 

Zināms, ka Morozovs pazuda pirms 21 dienas. Ar lūgumu pēc palīdzības organizācijā vērsās vīrieša radinieki. 

Pēc pazušanas 27. aprīlī par Romanu nekas nav dzirdēts, taču viņš, dodoties prom, atstājis saviem tuviniekiem vēstuli, kurā teikts, ka dodas uz "labākiem medību laukiem". 

Romans ir kaislīgs makšķernieks, tāpēc ģimene sākotnēji cerēja, ka viņš burtiski dodas meklēt labākas vietas makšķerēšanai, atsakoties ticēt, ka Romans patiešām devās prom uz neatgriešanos. Tā kā šobrīd ir pagājis ilgs laiks, kopš viņu nav izdevies atrast, ģimene gatavojas ļaunākajam. 

Pēdējo reizi pazudušais manīts 27. aprīlī Sēmes pagastā, kas atrodas netālu no Engures, un 29. aprīlī pie Ķesterciema. 

Vīrieša pazīmes: 182 centimetru garš, tievs. Iespējams, bija ģērbies: zaļā jakā, zaļos zābakos. Fotogrāfijā viņš redzams ar ūsām, bet radinieki saka, ka pēdējā laikā viņam to nebija. 

Tie, kuri vēlas piedalīties meklēšanas darbos kopā ar "Bezvests.lv" brīvprātīgajiem, organizācija lūdz ierasties gumijas zābakos, jo mežs, kurā notiks meklēšana, ir purvains un mitrs. "Visi, kuri redzējuši pazudušo vīrieti vai zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties zvanīt policijai vai "Bezvests.lv" - 22084084," saka brīvprātīgie. 

Tikšanās laiks ir plkst.10, pulcēšanās vieta vēl tiks precizēta.