2022. gada 18. jūnijs, 07:15

Video: Testējam grilus vērtībā līdz 25 eiro. Kādu izvēlēties?

Jauns.lv

Vasarā izbraucienā pie dabas var noderēt ātri uzstādāms grils un arī ogles cepšanai, taču ko izvēlēties? To skaidro žurnāla “9Vīri” redaktori, kuri testē četrus grilus un trīs veidu ogles, iegūstot dažas jaunas un noderīgas atziņas.

“Paveicies ir tiem, kam ir sava privātmāja vai vasarnīca, jo tad parasti tur pie stūra jau stāv grils. Dažiem ir lepns gāzes grils, citiem smaga metāla kaste, vēl citiem parasta bleķa bundža uz trim kājām. Taču, ja savas mājas nav vai arī esi devies izbraucienā pie dabas, tad nāksies improvizēt un izmantot kādu no veikalā vai degvielas uzpildes stacijā nopērkamajiem vienkāršajiem un lētajiem griliem. Mēs apbruņojāmies ar četriem uz labu laimi iegādātiem griliem un devāmies tos izmēģināt uz kempingu Doles salā,” saka žurnāla “9Vīri” redaktors Sandris Metuzāls.

Testējam grilus vērtībā līdz 25 eiro. Kādu izvēlēties?

Vasarā izbraucienā pie dabas var noderēt ātri uzstādāms grils un arī ogles cepšanai, taču ko izvēlēties? To skaidro žurnāla “9Vīri” ...

gallery icon
13

Raidījumā tiek testēti vienkāršības iemiesojums – vienreizlietojamais grils, kas jau ir gatavs tūlītējai lietošanai, “zaļais trijkājis”, kura salikšana prasa meistarību, salīdzinoši praktiskākais “lidojošais šķīvītis” un “salokāmais čemodāns”, kas ir visdārgākais. Neviena grila cena nepārsniedz 25 eiro. Tāpat tiek praksē pārbaudīta arī Latvijas lielveikalos un degvielas uzpildes stacijās izplatītāko grila ogļu kvalitāte. 

Skaties raidījumu “9Vīri testē” un uzzini, cik ērti ir grilus salikt, kādas ir katra grila priekšrocības un trūkumi, kādas ogles labāk izmantot un kādēļ ir vērst lasīt ne tikai grilu uzstādīšanas, bet arī ogļu lietošanas instrukcijas.

Līgo, līgo!