Izrādās, strausa ola ir teju divreiz smagāka par oriģinālajām – Gilbert vai Ricoh bumbām.
Īsti veči dauzās ar lielām Lieldienu olām!
Tā darīja žurnāls "9Vīri", pieaicinot talkā regbija kluba EK sistēmas/LMT/Eži regbistus. Pie viena gūta arī vērtīga atziņa - lai strausa ola būtu gatava lietošanai, tā jāvāra vairāk nekā 2 stundas. Krāsot var ar tradicionālo sīpolu mizu recepti, tikai vajadzēs lielu katlu. Un pēc tam droši var doties Lieldienu batālijās - vistu olām pret strausa olu nav variantu!
Jaunie latviešu regbisti plosās ar strausa olām
Regbija kluba "EK sistēmas/LMT/Eži" spēlētāji rāda, kā Gilbert bumbas vietā tiek galā ar strausa olām
Kā Ūna, Marija un Aldis krāso strausa olas
Žurnāla "9 vīri" eksperiments: strausa olu krāsošana. Katra ola svēra vairāk nekā 1,5 kg, un krāsots tika tradicionāli – ar ...