Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
27 komentāri
Sakārtot:
Essa
16. martā 07:45
Laikam nepērk šampinjonus...
sendenī
16. martā 08:21
Ja gribi dabūt paātrināto vēzi, tad štopē tik iekšā tos konservētos šampinjonus un piedevām vēl uzkod Norvēģijas lasi. Būsi jauns papildinājums dzimtā ciemata kapsētai un pavisam ātri.
Edijs
16. martā 08:37
Ēdiet tik vairāk marinētos šampinjonus un bojājiet savu kuņģi. Latvijai ir savas sēnes.
Juhans
16. martā 08:45
Jja šampinjoni ir nomigloti divas reizes, tie izskatās daudz labāk par parastajiem, kas nomiogloti vienu reizi, jo migla ir liebritāņiem parastā vide, bet šampinjoni ir viņiem maizes vietā.
sieviete
16. martā 09:42
Kas velas lai ed tas NAVES SENES,es edisu pasu salasitas becinas,baravicinas,Latvijas mezos augusas.
lulū
16. martā 10:04
Bet ne visos veikalos tos šampinjonus var nopirkt. Un nebija rakstā uzrakstīts kā labāk šampinjonus sagatavot, lai būtu tas labais efekts. Domāju, ka marinēti šampinjoni te nederēs.
Juhans
16. martā 11:36
mulinēju, marinēju kilogramu šampinjonu / augu nakti negulēju / pods vienās lupatās
Ļubomirs
16. martā 12:00
Kurai zarnai?
Ja
16. martā 12:16
Redz kā mūsu sēņotājiem Īrijā veicās var noēsties veselīgos sēņus...
Kowelenzer
16. martā 13:01
Meža šampinjoni jā. Ar ķīmiju smidzinātie, veikalos pirktie, nē!
gzz
16. martā 13:50
Vai autors vispār zin kā industriāli tiek audzēti šampinjoni?
Ta
16. martā 14:21
kimikalijam piebasta sene noteikti nebuss ta veseligaka un ieteicamaka lietosanai uztura vispar tas kas der Amerikanu zarnam diezvai buss noderigs Latvietim
jums arii?
16. martā 14:43
Nu nezinu.....man no shampinjoniem jaabezd taa,ka maajai jumts kriit nost......
>:-)
16. martā 15:46
Vienkāršāk par vienkāršu. Marinēti šampinjoni. Mikroviļņu krāsnī, uzsilda marinādi, 4Ē/k olīveļļu, 125 gr. ūdens, 4 Ē/k citrona sulas 2 lauru lapas, 2 ķiploka daiviņas, 3 minūtes. Pievieno 500 gr. šampinjonus, silda vēl 7 minūtes. Pievieno sāli, piparus, u.c. garšvielas, ja vēlas. Pēc dažām stundām, vai otrā dienā, ēdams. Ar svaigiem tomātiem un pētersīļiem.
Tētans
16. martā 15:53
Desās?

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi