Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Stu
2019. gada 19. janvārī 14:49
Tads suds
anete
2019. gada 29. jūnijā 16:27
idid: banānam bieza miza, ir cerība, ka lielāka daļa indes tomēr līdz pašam auglim nenonāk. smiekli nak: Cepamais pulveris sastāv no sodas, citronskābes un kartupeļu cietes vienādās daļās. Nekādām e vielām tur nevajadzētu būt (protams, neskaitot to, ka iepriekš minētajām sastāvdaļām droši vien ir savs numurs e vielu sarakstā). Tiem, kas priecājas, ka nav jāpievieno cukurs: Kas tad pēc jūsu domām banānu padara saldu? Tas pats cukurs vien ir.
Anunca
2019. gada 29. jūnijā 18:14
Nu ziniet, ja palasa komentārus, skaidrs kļūst viens, labāk nomirt, jo dzīvojot viss ir kaitīgs!!! 😄😄😄
Geņa Koloradoss
19. februārī 18:29
Vāks
Geņa Koloradoss
19. februārī 18:31
...parasta omlete ar banāniem. Es te kādreiz izcepu picu uz pannas bez mīklas- omlete ar gaļu, papriku, sīpoliem un tomātiem. Kartupeļus vēl reizēm. Sieru arī klāt. Bet tupiem rietumniekiem kāds kulinārijas Einšteins ir augšāmcēlies.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi