“Nebijām pamodušies laikam!" Šofere Brīvības ielā nepamana sarkano gaismu un izraisa sadursmi
foto: LETA
Par laimi avārijā neviens traumas neguva.
112

“Nebijām pamodušies laikam!" Šofere Brīvības ielā nepamana sarkano gaismu un izraisa sadursmi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Pirmdienas, 28. oktobra, rītā laulāts pāris piedzīvoja negadījumu, jo, kā paši atzīst, sarunas laikā nepamanīja sarkano luksofora signālu. Par laimi, avārijā neviens necieta, tomēr papīru kārtošana un transportlīdzekļu remonts prasīs nervus.

“Nebijām pamodušies laikam!" Šofere Brīvības ielā ...

Kā vēsta TV3 raidījums "Degpunktā", kamēr Valsts policijas darbinieki dokumentē negadījuma vietu, "Volkswagen" un "Toyota" markas automašīnas joprojām atrodas turpat, kur apstājās pēc sadursmes.

“Toyota” vadītājs bija tikko uzsācis braukšanu no Krustabaznīcas ielas uz Brīvības gatvi, savukārt “Volkswagen” šoferīte devās Brīvības gatves virzienā uz centru. Vadītājas vīrs atzina, ka avāriju neuzmanības dēļ izraisījusi viņa sieva.

“Vienkārši braucām, aizrunājāmies, nepamanījām. Pie sarkanā aizbraucām, ietriecāmies,” stāsta “Volkswagen” vadītājas vīrs. “Nebijām pamodušies laikam,” viņš puspajokam komentē notikušo.

Vīrietis, vaicāts, vai jūtas labi, atbild, ka ar veselību viss kārtībā un ka “viss būs labi”. “Dzīvosim tālāk, remontēsim,” viņš norāda, gaidīdams policijas ierašanos.

Par spīti tam, ka “Toyota” vadītājs saņēma triecienu tieši pa savu pusi, mediķu palīdzība nevienam no iesaistītajiem nebija nepieciešama. Ceļa braucamo daļu palīdzēja uzkopt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki.