3dienas
20stundas
56minūtes
01sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sabiedrība

VIDEO: Jaunkalsnavā kāda 35 gadus veca sieviete pametusies zem vilciena sliedēm

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Jaunkalsnavā svētdien uz sliedēm izskrēja kāda sieviete, kas sadursmē guva smagas traumas. Kā liecina sākotnējā informacija, viņa zem vilciena paskrējusi tīšuprāt, vēsta "Degpunktā".

VIDEO: Jaunkalsnavā kāda 35 gadus veca sieviete pa...

Kāds vietējais iedzīvotajs Guntars norādījis vietu, kur aizvadītajā dienā vilciens, kas devās no Rīgas uz Madonu, neplānoti apstājās. Vietējie norāda, ka viņi jau apraduši ar sliežu tuvumu, jo dzelzceļu šķērso vairākas reizes dienā. Sliedes iet tieši caur ciemu, to sadalot teju uz pusēm.  Pirmdien jau visi mācēja teikt, ka zem sliedēm paskrējusi kāda 35 gadus veca sieviete, kura to, iespējams, darīja tīšuprāt.

“Vietējā, viņai atņēma pēdējo bērniņu. Viņa dzēra… Ka tik dzērumā nav kaut ko izdarījusi. Pašnāvību taisījās darīt vai ko, bet dzīva palika, guļ slimnīcā reanimācijā, pēdas norautas,” stāsta Velga, kura zina sievieti.

“Mašīnists, vadot vilcienu ar aptuveni 35 kilometru stundā lielu ātrumu, pie sliedēm vietā, kur nav atļauta sliežu ceļu šķērsošana, pamanīja bīstami tuvu dzelzceļa sliedēm stāvam kādu personu un nekavējoties padeva skaņas signālu, un veica pēkšņo bremzēšanu. Brīdī, kad vilciens jau bija pietuvojies, minētā persona spēra soli priekšā vilcienam, notiekot sadursmei,” skaidro “Vivi” Komunikācijas un mārketinga daļas vadītājs Edgars Butāns. Arī Valsts policija apstiprina, ka sieviete zem vilciena metusies tīšuprāt un norāda, ka viņa ar smagām traumām nogādāta ārstniecības iestādē.

Vairāk skaties video!