112

VIDEO: Valmierā satrakojies vīrietis ar ieroci rokās šāvis gaisā un draudējis nonāvēt garāmgājējus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Nedēļas nogalē valmieriešus pagalam satraucis kāds neadekvāts vīrietis, kurš staigājis pa pilsētas ielām, vicinājis rokās ieroci un draudējis nonāvēt garāmgājējus.

VIDEO: Valmierā satrakojies vīrietis ar ieroci rok...

Pirmais izsaukums par agresīvu vīrieti tika saņemts no Stacijas ielas iedzīvotājiem. Līdz policijas ierašanās brīdim vīrietim izdevās aizbēgt, taču neilgi pēc tam tika saņemts vēl viens ziņojums par to pašu personu jau kādā citā ielā. Šoreiz vīrietis vairākas reizes bija veicis šācienus gaisā, kā arī izteicis draudus kāda alkohola veikala apmeklētājiem, vēsta "TV3" raidījums "Degpunktā".

“Pārbaudot visu šo procesu, tika konstatēts, ka vīrietis izmantojis savu personīgo, reģistrēto šaujamieroci. Gāzes sistēmas ieroci. Tika konstatētas šādas četras epizodes, kurās viņš bija draudējis, kurās bija šāvis gaisā. Pateicoties Valmieras pašvaldības policijas videokamerām, šis fakts ir arī piefiksēts arī videoierakstā," norāda Valsts policijas Ziemeļvidzemes iecirkņa priekšnieks Jānis Goba.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par huligānismu, izmantojot šaujamieroci, par ko var tikt piespriests cietumsods līdz pieciem gadiem. Vairāk skaties video!