"Viņam ir vienalga, vai meitene ir pilngadīga vai mazgadīga!”Jelgavnieces terorizē vīrietis, kurš par visu varu vēlas iepazīties
foto: Shutterstock
Jelgavā sievietes terorizē agresīvs mīlnieks. Foto: Ilustratīvs.
Novadu ziņas
Šodien 13:14

"Viņam ir vienalga, vai meitene ir pilngadīga vai mazgadīga!”Jelgavnieces terorizē vīrietis, kurš par visu varu vēlas iepazīties

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/TV3

Kādai jelgavniecei pilsētas ielās vairākkārt nācies sastapties ar vidēja vecuma, spēcīgas miesasbūves vīrieti, kurš dodas pie sievietēm, lai iepazītos. Saņēmis atraidījumu, vīrietis kļūst agresīvi uzbāzīgs un nereti sekojot sievietēm līdz pat namdurvīm, vēsta TV3.

"Viņam ir vienalga, vai meitene ir pilngadīga vai ...

"Mums Jelgavā šī ir sasāpējusi problēma, policija ir bezspēcīga. Šis vīrietis jau kādu laiku Jelgavā terorizē sievietes un jaunas meitenes, agresīvā veidā vēlas iepazīties. Tam cilvēkam ir vienalga, vai meitene ir pilngadīga vai mazgadīga. Viņš “piesējies” arī man, ziņojumu policijai neesmu rakstījusi, jo nezinu šī vīrieša identitāti,” stāsta jelgavniece.

Tāpat vīrietis uzrunājot arī nepilngadīgas meitenes: “Manai draudzenei ir 17. Viņš viņai uz ielas pienāca, piedāvājās palīdzēt aiznest pirkumus līdz mājām. Draudzene teica, ka pati tiks galā, tad viņš jautāja telefona numuru.”

Kad meitene atkliegusi uz vīrieti, ka ir nepilngadīga un iebēgusi savā kāpņu telpā, viņš palicis lejā, raustījis durvis un labu brīdi vel sēdējis lejā pie kāpņu telpas.

Kādai citai jelgavniecei bija izdevies vīrieti iemūžināt. Viņa, lai brīdinātu meitenes uzmanīties, publicējusi attēlu sociālajos tīklos, taču drīz pēc bildes publicēšanas saņēmusi anonīmu zvanu no kādas sievietes, kura aicinājusi attēlu nekavējoties izņemt no interneta. Meitene bildi izņēmusi, taču līdz tam laikam paspējusi saņemt vairākas ziņas no citām sievietēm, kuras saskārušās ar aizdomīgo kungu.

Vīrietis nekautrējas tiranizēt arī māmiņas, kuras pastaigājas ar bērnu ratiņiem. Kā meitenei vēstulē norādījusi vēl kāda cietusī “visa policija zinot” šo tipāžu, bet neviens nerīkojas. Vīrietis pēdējā laikā vairākkārt manīts “piesienamies” sievietēm tirgus rajonā. Vēl šonedēļ viņš rosījies Annas baznīcas rajonā.

Valsts policija skaidro, ka par šādiem gadījumiem noteikti jāziņo. Policija skaidro, ka nav informēta par uzmācīgo tipu, taču, kā uzsver Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece, tas noteikti nav nieks, kā dēļ jākautrējas vērsties pie likumsargiem.

“Mūsu rīcībā nav informācijas par to, ka šī minētā persona būtu veikusi kādu aprakstā minēto nodarījumu vai, ka kāds no iedzīvotājiem būtu rakstījis iesniegumu par šāda veida nodarījumiem. Ja šādi gadījumi notiek, tad noteikti jāziņo policijai. Jebkurš variants der – kas pašam cilvēkam ērtāks un pieņemamāks – zvans vai došanās uz iecirkni klātienē.”