"Draugiem Group" uzņēmums "Mājas" Cēsīs kļūst par Koncertzāles “Cēsis” draugu
foto: Publicitātes (Kristaps Kalns)
Mājas Cēsīs vadītājs Andis Malahovskis un Koncertzāles "Cēsis" mākslinieciskā vadītāja Inese Zagorska.
Novadu ziņas

"Draugiem Group" uzņēmums "Mājas" Cēsīs kļūst par Koncertzāles “Cēsis” draugu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Koncertzāle "Cēsis" savas desmitās jubilejas priekšvakarā noslēgusi sadarbības līgumu ar "Draugiem Group" uzņēmumu "Mājas Cēsīs", kas paredz finansējumu koncertzāles oriģinālprogrammas attīstībai, dos iespēju māksliniekiem un koncertzāles viesiem pilnvērtīgi piedzīvot vēsturisko vecpilsētas šarmu, nakšņojot "Mājas Cēsīs" dizaina apartamentos "Pumpura kvartāls" un "Konrāda kvartāls".

"Draugiem Group" uzņēmums "Mājas" Cēsīs kļūst par ...

"Koncertzāle jau desmit gadus ir mājvieta mākslai un mūzikai. Visdažādākajās kultūras formās mēs rosinām savus apmeklētājus izzināt, līdzpārdzīvot un ārpus ikdienišķā gūt jaunas emocijas un jaunu enerģiju. Draudzība ar uzņēmumu "Mājas Cēsīs" koncertzālei sniegs iespēju īstenot  jaunas radošās ieceres, bet apmeklētājiem pēc mūsu pasākumiem uzkavēties pilsētā ilgāk un, iespējams, pat izvēlēties Cēsis par savu mājvietu ilgtermiņā. Ticam, ka bagātīgais kultūras piedāvājums viennozīmīgi var kļūt par papildus plusu "pielaikojot" Cēsis", sadarbību vērtē koncertzāles mākslinieciskā vadītāja Inese Zagorska.

Līdz šim "Draugiem Group" Cēsīs ir uzstādījuši vairākus publiskos dzeramā ūdens brīvkrānus un izveidojuši slīpo koku skvēru #CēsisPievelk. Papildus tam integrēti programmēšanas un viesmīlības profesionāļi Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikuma mācībspēku rindās, kā arī pabeigta pirmā kārta vecpilsētas "Pumpura kvartāla" atjaunošanā. Pilnā sparā notiek arī vēsturisko namu ansambļa "Konrāda kvartāls" atjaunošanas un būvniecības darbi. Visu projektu mērķis ir padarīt Cēsis par pievilcīgāku dzīves un darba vietu gan esošajiem, gan nākotnes cēsniekiem.

""Mājas Cēsīs" radīts ar mērķi padarīt Cēsis par vietu, kur cilvēki ne tikai viesojas, bet arī izvēlas dzīvot. Mājas, vide, skola un kultūra ir četri stūrakmeņi, kas piešķir pilsētai dvēseli, tāpēc arī esam izvēlējušies kļūt par Koncertzāles "Cēsis" draugu. Mūs vieno kopīgas vērtības – parādīt cilvēkiem, ka piedāvāt augstvērtīgus produktus un pakalpojumus spēj kompaktas, uz vienotu mērķi orientētas komandas, un to, ka dzīvot Cēsīs ir forši," par sadarbību stāsta "Mājas Cēsīs" vadītājs, cēsnieks Andis Malahovskis.