Teitums un Deiviss nosaukti par NBA pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem
foto: Ringo Chiu / SOPA Images/Sipa USA/ Vida Press
Entonijs Deiviss.
Basketbols

Teitums un Deiviss nosaukti par NBA pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Bostonas "Celtics" uzbrucējs Džeisons Teitums un Losandželosas "Lakers" centra spēlētājs Entonijs Deiviss atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pamatturnīra pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Austrumu un Rietumu konferencēs.

Teitums un Deiviss nosaukti par NBA pirmās nedēļas...

Teitams trīs mačos, kuros bostonieši svinēja uzvaras, vidēji guva 33,0 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un atdeva 6,0 rezultatīvas piespēles. Deiviss, arī "Lakers" komandai uzvarot visās trīs spēlēs, caurmērā guva 34,0 punktus, izcīnīja 11,0 bumbas zem groziem un bloķēja 2,3 metienus.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Džerets Alens (Klīvlendas "Cavaliers"), Lamelo Bols (Šarlotas "Hornets"), Tairīss Maksijs (Filadelfijas "76ers"), Francs Vāgners (Orlando "Magic") un Trejs Jangs (Atlantas "Hawks"). Rietumos starp labākajiem bija arī Kevins Durants (Fīniksas "Suns"), Šejs Gildžess-Aleksandrs, Čets Holmgrens (abi - Oklahomasitijas "Thunder"), Džeimss Hārdens, Ivica Zubacs (abi - Losandželosas "Clippers") un Lebrons Džeimss ("Lakers").