1dienas
22stundas
32minūtes
00sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Riga" telpu futbolisti UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā mačā uzvar Skopjes komandu
foto: FC "Riga"
FC "Riga" telpu futbola komanda.
Futbols

"Riga" telpu futbolisti UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā mačā uzvar Skopjes komandu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas čempione telpu futbolā "Riga" trešdien Serbijā UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā spēlē ar rezultātu 5:1 (1:0) pārspēja Ziemeļmaķedonijas klubu Skopjes "Forca".

"Riga" telpu futbolisti UEFA Čempionu līgas pamatk...

Seržinju 16. minūtē gūtie vārti ļāva rīdziniekiem pirmo puslaiku uzvarēt ar 1:0. Otrajā puslaikā divus vārtus guva Artūra Strazdiņš, kuram abos precīzajos sitienos asistēja Anhels Klaudinjo, tāpat pa reizei pretiniekus pārspēja Daniels Airozu un Dilans Vargass.  Ceturtdien rīdzinieki sestās grupas mačā tiksies ar Nīderlandes vienību Rūrmondas "Tigers", bet sestdien - ar Serbijas vienību Banjicas FON.

"Riga" telpu futbolisti šajā sezonā UEFA Čempionu līgas turnīrā iesaistās no pamatkārtas.

Rīdzinieki šo sezonu sākuši ar izcīnītu Latvijas Superkausu, bet "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir pirmajā vietā. Ziemeļmaķedonijas vienībai Čempionu līgā bija jāpiedalās priekšsacīkstēs, kur "Forca" ar trim uzvarām mačos ar Melnkalnes, Īrijas un Andoras komandām izcīnīja pirmo vietu.

Elites kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Elites kārtā novembra beigās un decembra sākumā tiks noskaidrotas četras finālturnīra dalībnieces. Pagājušās sezonas Čempionu līgas turnīrā "Riga" tika līdz elites kārtai Jelgavā, kur tikai zaudējums pēdējā kārtā cīņā ar "Barcelona", kas vēlāk tika līdz finālam, liedza iekļūt finālčetriniekā.