Tralmaks Čehijas ekstralīgas mačā nopelna 27 soda minūtes
foto: Edija Pālens/LETA
Tralmaks divas soda minūtes par rupjību nopelnīja pirmajā trešdaļā.
Hokejs

Tralmaks Čehijas ekstralīgas mačā nopelna 27 soda minūtes

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīri"izcīnīja uzvaru Čehijas hokeja ekstralīgas mačā, tomēr mūsu hokejists spēles laikā nopelnīja 27 soda minūtes.

Tralmaks Čehijas ekstralīgas mačā nopelna 27 soda ...

"Rytīri" ar 4:3 (0:0, 3:2, 1:1) pārspēja bez savainotā aizsarga Kristiāna Rubīna spēlējušo Plzeņas "Škoda". Tralmaks divas soda minūtes par rupjību nopelnīja pirmajā trešdaļā, bet vēl 5+20 minūtes - 62 sekundes pirms mača beigām, kad rezultāts bija 3:3. Tomēr Petrs Straka trīs sekundes pirms spēles beigām guva vārtus mazākumā, un Kladno komanda svinēja uzvaru. Tralmaks 16 minūtēs un 59 sekundēs uz ledus divreiz meta pa vārtiem.

Turnīra tabulā pirmā ar 22 punktiem astoņās spēlēs ir Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva", "Rytīri" ar 15 punktiem ieņem piekto vietu, Roberta un Riharda Bukartu pārstāvētā Vītkovices "Ridera" ar 12 punktiem sešos mačos ir septītā, Jāņa Jaka un Roberta Mamčica pārstāvētā Karlovi Varu "Energie" ar desmit punktiem deviņās spēlēs ieņem desmito vietu, Ralfa Freiberga un Oskara Batņas pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" ar deviņiem punktiem ir 11., bet "Skoda" - 12.vietā 14 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".